TRANSPORT PUBLIC[HARTA]

CITY BREAK ISTANBUL AVION

tarif standard 425 eur/pers

EARLY BOOKING 390 EUR +100 RON

 

TAXE AEROPORT INCLUSE

 

5 ZILE/4 NOPTI 28 MARTIE - 1 aprilie 2019

BILETELE DE AVION SUNT NOMINALE ! NU SE POT ANULA/SCHIMBA!

 

Name : Istanbul City Break

5 zile / 4 nopti 

Dates : 28 MAR-1 APR 2018

Operator : Ebos Tour / Romania

                          Tours : Istanbul

 

 

 

 

CAZARE CENTRAL,

 ACTE NECESARE: PASAPORT VALABIL  6 luni ! de la data intoarcerii !

 

PROGRAMUL POATE SUFERI MODIFICARI !

 

Ziua 1: Intalnire la Casa Adam Muller Guttenbrun aprox ora 7.00, transfer bus la aeroportul Belgrad. Zbor Pegasus Airlines spre Sabiha Airport istanbul (partea asiatica a Istanbulului), transfer bus la hotel. Cazare la hotel si timp liber.

Cazare la Hotel 3*, central. Vă recomandăm o plimbare pe străzile oraşului care vă vor ajuta să-i descoperiţi trecutul glorios şi farmecul oriental sau vă puteţi începe periplul prin numeroasele magazine şi bazare turceşti, cum ar fi: Isstiklal Caddesi, o stradă plină de cafenele, magazine de haine şi multe librarii, Marele Bazar cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte căutat de turişti, acoperind o suprafaţă de mărimea unui mic oraş, unde vă puteţi tocmi pentru tot, de la covoare turceşti lucrate artizanal cu fir din aur şi argint la haine din piele de foarte bună calitate, bijuterii dar şi haine moderne la preţuri foarte mici. Tot aici veţi găsi şi magazine de antichităţi de unde puteţi cumpăra suveniruri ce amintesc de marele Imperiu Otoman, ceramică turcă deosebită. Pe toată întinderea Kalpakcilar Caddesi din Marele Bazar strălucesc metalele preţioase. Mai puteţi cumpăra feţe de pernă, feţe de masă brodată, servicii de cafea decorate etc. Cazare. 

OPTIONAL: seara transport cu minibus in Taksim si retur. O plimbare prin frumosul si animatul cartier, unde se poate lua cina, bea o cafea sau face shopping. Intoarcere la hotel cu minibus. Cost minibus 5 eur/pers Minim 10 turisti.

Ziua 2:  Mic dejun. Dimineata dedicata vizitarii orasului vechi cu ghid local. Decoperim frumusetea metropolei incepand din centrul vechi, aflat pe partea europeana a stramtorii Bosfor. In Sultanahmet vom vedea: Hipodromul cu cele trei monumente (Obeliscul de la Luxor, Coloana serpilor de la Delfi, Coloana lui Constantin al VII-lea Porfirogenetul), Moscheea Albastra, cea mai mare din Istanbul si singura cu sase minarete, Biserica Sfanta Sofia, locul in care doua religii se intalnesc, spectaculos edificiu bizantin, una dintre cele mai frumoase creatii arhitectonice din lume. Optional, se viziteaza Palatul Topkapi . exemplu al rafinamentului oriental, candva centrul Imperiului Otoman si resedinta sultanului Suleyman Magnificul. Tot de aici se poate admira o splendida panorama asupra Bosfor -ului. Timp liber la dispozitia turistilor. Transport tramvai. Aprox 1.3 eur/pers/sens.

 

Ziua 3: Mic dejun. Timp liber. Optional Vizita la Palatul Dolmabahce (deplasare cu mijloace de transport publice),  Persoanele care doresc pot sa explorere pe cont propriu zona Eminonu, Taksim si Marele Bazar pentru a se bucura de o zi de cumparaturi sau sa admire panorama de pe Pierre Loti. individual, Cazare.

OPTIONAL: minitur minibus: Traseu: Palatul Dolmabahce, Miniaturk (detine in prezent 105 cladiri construite la o scala de 1/25, 45 dintre ele sunt din Istanbul, 45 din Anatolia si 15 sunt teritorii otomane din afara Turciei - intrare aprox 3 eur ), Colina Pierre Loti (funicular aproximativ 2.5 eur) unde facem o pauza, pentru pranz sau doar cafea, Patriarhia Ortodoxa din Istanbul (aici se afla o bucata din crucea pe care a fost rastignit Isus), Moscheia lui Suleiman Magnificul (daca nu este inchisa pentru rugaciuni), Bazarul de mirodenii. Turul se opreste la Bazarul de mirodenii. retur hotel cu tramvai.

Cost Minitur optional 10 eur/pers (nu sunt incluse intrarile si funicularul). Minim 10 pers.

Ziua 4: Program liber. Optional seara: croaziera Bosfor 50 eur/pers. Cina inclusa, transfer hotel port. Recomandat ! Aproximativ 20.00-24.00.

Ziua 5: Mic dejun.Plecare spre aeroport. Zbor Istanbul belgrad.  Zbor Pegasus airlines spre Belgrad. transfer bus Belgrad Timisoara. Sosire in tara seara.

PROGRAMUL SE POATE MODIFICA.

PRETUL INCLUDE

 1. transfer Timisoara Belgrad, zbor Belgrad Istanbul + taxe aeroport
 2. Cazare 4 nopti cu mic dejun, hotel 3***, in camera dubla.
 3. Insotitor din partea agentiei
 4. Ghid local vb. limba romana in ziua a 2a, si la optionalele din ziua 3.

BAGAJ DE MANA 8 KG

BAGAJ DE CALA 20 KG

 

 

PRETUL NU INCLUDE

 1. Intrarile la obiective, croaziera etc.
  (Top Kapi 65 TL = palat 40 TL + serai 25 TL, Sf Sofia 40TL, Dolmabahce 60TL = palat 40 TL+ serai 20 TL) Conversie aproximativa 4TL=1 eur
 2. Deplasarile cu mijloace de transport public sau ferryboat.
  (Deplasarile in Istanbul se fac cu mijloacele de transport public!) Cost calatorie aprox 1.5 eur/pers/sens
 3. Asigurarea medicala
 4. Optional seara 1 minibus TAKSIM 7 eur/pers
 5. Optional minitur (traseu: Dolmabahce-Miniaturk-Pierre Loti-Patriarhioa Ortodoxa din Istanbul-Bazarul de mirodenii) transport 10 eur/pers fara intrare Miniaturk (3-4 eur) si cremaliera Pierre Loti (2.5-3 eur)
 6. Optional croaziera Bosfor (cina inclusa, cu bauturi, spectacol, transport hotel-port) 50 eur/pers
 7. Casti audio 4 eur/pers

SUPLIMENT CAMERA SINGLE 75 EUR.

 

MINIATUR PARK ISTANBUL


 

Agentia isi rezerva dreptul de a face modificari in structura programului fara a modifica esential structura acestuia.


NOTA :
- Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
- Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.
ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii; pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor, eventual si cazier daca insotitorul nu este unul din parinti. Detalii la
www.politiadefrontiera.ro

 

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara