Politici de Confidentialitate

EBOS TOUR srl, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.ebostour.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

EBOSTOUR isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.EBOSTOUR.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Definitii

 1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

 3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

 4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

 5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

 6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

 7. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

 8. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

 9. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

 10. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal
EBOSTOUR poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar, sau conform cu legislatia in vigoare (legea 365/2002,  legea 677/2001 si modificarile ulterioare)
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

 • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

  EBOSTOUR colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. EBOSTOUR poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.

 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar EBOSTOUR le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

EBOSTOUR poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale EBOSTOUR si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

EBOSTOUR nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.EBOSTOUR.ro:
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.EBOSTOUR.ro implica:
Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.EBOSTOUR.ro in urmatoarele scopuri:

 • facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

 • livrarii acestora;

 • efectuarii platii online;

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
EBOSTOUR poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize/rapoarte;

 • realizarii de informari;

 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre EBOSTOUR

Securitatea datelor colectate
Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre EBOSTOUR, este periodic analizata dpdv al securitatii.

Legaturi externe
Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului EBOSTOUR, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de EBOSTOUR.

Minori
EBOSTOUR nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. EBOSTOUR poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre EBOSTOUR si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul EBOSTOUR SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul EBOSTOUR SRL.

Breadcrumbs

Freestyle Testimonials: Testimonials

Dobrota Ancuta
2018-11-01, 14:02
Lisabona 9-14 oct : Este un oras minunat care merita neaparat vizitat . Locatia, ghidul si organizarea au fost peste asteptari . Recomand cu drag Ebos Tour!
Iager Daniela
2018-10-18, 23:51
Am participat la excursia organizata de Ebos Tour la Lisabona.Pot spune ca am repetat experienta reusita a city break ului la Istambul.Incepand cu transferul la aeroport la Budapesta,continuand cu cazarea la un hotel din centrul Lisabonei,turul Lisabonei,excursiile la Sintra,Cabo de Roca,Cascais, Fatima totul a fost superb si f bine organizat!Multumim Ebos Tour
Florica Regea
2018-09-17, 19:37
Spun doar atat:este a 10-a excursie pe care am facut-o cu Ebostour in3 ani si toate au fost minunate.
Draghici Caraiman
2018-09-17, 19:37
Servicii ireproșabile..cazare de 7 stele , mancarea peste așteptări ...f bună organizare... nota 10
Giurcanu Luminita
2018-09-17, 19:36
O excursie perfecta, pentru mine a fost minunata, o asteptam de mult și am reușit sa ajung acolo. Mulțumesc EBOSTOUR pentru organizare, totul a fost foarte bine ca de altfel toate excursiile organizate de voi!
rezervari bilete de avion Timisoara