TURUL PIETELOR DE CRACIUN

VIENA -PRAGA -DRESDA -BRATISLAVA

5 zile / 27.11-1.12.2014

 

225 EUR

225 Doar 6 locuri - 209 EUR 15.11.2014

vezi si TURUL PIETELOR DE CRACIUN - BRATISLAVA, PRAGA, NUREMBERG, VIENA

5 ZILE 27.11-1.12.2015

 

 

 

 

 

Ziua 1

Plecare din Timisoara dimineata spre Viena. Cazare Hotel. Deplasare cu autocarul in centrul Vienei. Tur pietonal cu ghid local vb limba romana (Opera, Muzeul Albertina, Stephan Dom, Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Primaria, biserica Votiva etc.). Dupa-amiaza si seara program liber pentru intrari la muzee, plimbari prin Pietele de Craciun ale Vienei sau shopping pe Maria Hilfe Strasse. Intoarcere la hotel individual cu mijloace de transport in comun.Cazare Viena. Optional, seara recomandam relaxare la centrul spa al hotelului, sau shopping Sud Shopping Center (5 min de hotel. Joi se inchide la ora 21.00)

 

Ziua 2

Mic dejun. Timp liber cateva ore in Viena pentru a mai vizita Piata de Craciun din fata primariei sau similar. Plecare spre Praga. Cazare. Seara program liber.

 

Ziua 3Piata de Craciun Praga

Mic dejun. Tur cu ghid local vb limba romana : Se pleaca cu autocarul de la hotel spre castelul Praga. (Taxă de intrare Castelul Praga: 11 EUR per persoană/ optional). Turul in zona Castelului permite vizitarea Catedralei Saint Vitus, arhitectura veche a vechiului Palat Regal, dand ocazia admirarii unor panorame uimitoare ale orasului Praga. Apoi, turul continuă ajungandu-se in Lesser Town, Podul Charles, Golden Lane etc. Aici vă simtiti cu adevărat în inima oraşului. Pauza de masa (neinclusa). Se vor mai vedea : Piaţa Wenceslas cu monumente relevante cum ar fi Muzeul Naţional, Teatrul Naţional etc.Turul continua pe străzile mici ale oraşului vechi si se ajunge in Piaţa Oraşului Vechi cu Ceasul Astronomic, Biserica Tyn, Turnul Primariei (nu este inclusa taxa de intrare la Turnul Old City Town Hall: 5 EUR per persoană). Grupul continuă turul pe strada Pariska spre cartierul evreiesc Josefov, numit astfel după împăratul Josef al II-lea (1780-1790).

Dupa amiaza program liber de vizita sau cumparaturi. Vizitarea pietelor de Craciun. Pentru programul de dupa amiaza deplasarea la/de la hotel se face cu mijloace de transport in comun. Recomandam vizitarea obiectivelor mentionate in turul cu ghid, sau turul pietelor de Craciun. In jurul orei 17,00-18,00 se aprind becurile din Bradul de Craciun din Piata Orasului vechi.

Seara optional Croaziera Vltava 2 ore cu cina bufet inclusa (20/25 eur). Cazare

 

Ziua 4Piata de Craciun Dresda

Micul dejun. Optional deplasare spre Dresda. Program turistic individual sau in minigrupuri (TheterPlatz, Zwinger etc.) Vizitarea Pietei de Craciun.Piata de Craciun din Dresda se numește în mod tradițional Striezelmarkt, este cea mai veche piață de Crăciun din Germania, cu o istorie foarte lungă care datează din 1434. Numele său provine de la Hefestriezel, o delicatesa dulce, care secole mai târziu a devenit cunoscuta ca "Dresden Christstollen" (Prajitura de Crăciun din Dresda). Dresden Striezelmarkt este situat în Piața Altmarkt, în centrul istoric al orașului. Acesta este înconjurat de diverse piețe tematice de Craciun, care se întinde până la gara principală și Albertplatz.

 

 Dresda este Florența Germaniei pe Elba. Dresda este un oraș plin de cultura, comori arhitecturale și de artă : Zwinger, Frauenkirche, Opera Semper sunt toate clădiri de o frumusețe remarcabilă.
Dresden este situata de-a lungul malurilor râului Elba. În ciuda distrugerilor mari din timpul celui de-al doilea război mondial, orașul a fost acum restaurat dorindu-se sa ajunga la gloria avuta sub conducerea lui Augustus cel Puternic in secolul al 18-lea.

Spre seara intoarcere spre Praga. Cazare.

 

Ziua 5Piata de Craciun Bratislava

Micul dejun. Plecare spre Bratislava. Vizitarea Pietei de Craciun. Dupa amiaza plecare spre tara. Sosire in Timisoara in noaptea de luni spre marti.

 

 

Tariful include:

- autocar Timisoara-Viena-Praga-Dresda (optional)-Bratislava-Timisoara

- insotitor din partea agentiei

- tururi pietonale cu ghid local vorbitor de limba romana: Viena, Praga

- 4 nopti cazare; cazare hotel 4**** Event Hotel Pyramide Viena 1 noapte, 3***+ Hotel Slavia Praga-3 nopti

- mic dejun tip bufet

- ghid local Viena si Praga

 

Tariful nu include

- intrarile la obiective ;

- asigurarea medicala

- supliment single 55 eur [pers singure care nu au partener vor fi cazate in camere duble/triple daca nu doresc supliment single]

- optional deplasare Dresda - 20 eur

- optional croaziera Vltava (cina bufet inclusa) - 20/25 eur

=======================

Programul poate fi modificat fara a schimba esential structura acestuia.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii.

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara