Aboneaza-te la Newsletter

CITY BREAK LISABONA 25-29 MAR 2017

535 eur/loc in cameea dubla (taxe aeroport incluse)

ULTIMELE 2 CAMERE

Name : LISABONA City Break

5 zile / 4 nopti 

Dates : 25-29 Mar 2017

Operator : Ebos Tour / Romania

                          Tours : LISABONA

 

Ziua 1: Plecare din Timisoara aproximativ ora 16.00. Intalnire la aeroport. Zbor Luft Hansa+Tap Portugal, Escala scurta Munchen. Sosire In Lisabona ora 21,50. Transfer privat la hotel. Cazare Lisabona central, Hotel 3*

Ziua 2: Mic dejun. Tur cu ghid local aproximativ 4 ore.

Excursia prin Lisabona, începe vizitind principalele atracții ale capitalei, care si-au păstrat vechiul aspect: magnificul monument “Marquês de Pombal”, Bulevardul Libertatii “Avenida da Liberdade”, - cel mai mare din oras si Piata Restauratorilor “Praça dos Restauradores”, unde este inaltat un obelisc de granit, considerat simbol al restaurării monarhiei portugheze.

Pe piata Pedro IV (Rossio), turistii vor fi surprinsi de havuzurile din bronz, de clădirea istorică al Teatrului Național D. Maria II, de unde incepe cartierul “Baixa de Lisboa”, zona restaurata după cutremurul din 1755.

Cea mai mare suprafata de comert din Portugalia, se situiaza pe mal râului Tejo marcata prin prezenta arcului de triumf dedicat eroilor naționali. Oaspeții nostri se vor bucura de vizita celui mai vechi Cartier - Alfama, fondat de mauri, unde pe străzile înguste observam circuland micutele tramvaie galbene - simbolurile Lisabonei. Din itinerarul excursiei nu poate lipsi Manastirea Jeronimos “Mosteiro dos Jerónimos” si Turnul Belem “Torre de Belém”.

Dupa amiaza, program liber.

Ziua 3: Program liber sau excursie optionala (aprox 40 eur/pers, in functie de nr participanti)

„Coasta de Aur – Sintra, Cabo da Roca, Cascais”

Durata: 5 ore

Vizitarea unuiadintre cele mai frumoase si misterioase oraşe ale Portugaliei – Sintra, unde oaspeţii se vor lăsa invăluiţi de o atmosferă medievală, de fauna sălbatică şi mister.Oraşul se afla in lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Munţii Sintra, cu o vegetaţie luxuriantă fac parte din Parcul Natural Sintra - Cascais. Oaspeţii vor face cunoştinţă cu Palatul Regal Naţional din Sintra şi centrul istoric al oraşului, iar punctul culminant va fi vizitarea Conacului Regaleira, constructia căruia s-a bazat pe filosofia masonică si tradiţiile templierilor. 

Urmeaza vizitarea celui mai vestic punct al continentului European - Cabo da Roca, unde oaspeţii vor simţi din plin adevărata forţă a Oceanului Atlantic.

Urmează vizitarea oraşului - staţiune Cascais – oraş al elitei, plajelor aurii si cazinourilor luxoase. Turul oraşului. Revenirea la destinaţie.

Seara, optional, recomamdam un local cu musica fado, caracteristica Lisabonei

Ziua 4: Timp liber. Plimbari, shopping, viitare individual obiective. Individual, fara ghid, fara insotitor  Seara propunem un spectalcol "Fado", muzica tipic portugheza in care se amesteca senzatii de speranta, tristete si bucurie. Pret aprox, de la 60 eur (inclus, cina, transfer local, vin de masa)

 

Ziua 5: Dimineata program liber. In jurul pranzului, transfer aeroport

 

PRETUL INCLUDE

 1. transfer Timisoara Lisabona
 2. taxe aeroport
 3. Cazare 4 nopti cu mic dejun, hotel 3***, in camera dubla.
 4. Insotitor din partea agentiei
 5. Ghid local vb. limba romana in ziua a 2a, si la optionala din ziua 4.

BAGAJ DE MANA 7 KG  55 x 40 x 20 cm

 

PRETUL NU INCLUDE

 1. Intrarile la obiective.
 2. Deplasarile cu mijloace de transport public .
 3. Asigurarea medicala
 4. Excursie optionala
 5. Casti audio 4 eur/pers

SUPLIMENT CAMERA SINGLE 85 EUR.

 

PRIMUL SHOPPING SPECIAL MILANO, organizat din TIMISOARA !

ianuarie

 

Organizam SHOPPING MILANO in perioada reducerilor: ianuarie

info 0744 397 059

Viena

 

Austria

Obiective turistice in Viena-Austria:

 

    1. Palatul Schonbrunn

Construit intre 1696 si 1712,  palatul cu 1441 camere,este unul dintre cele mai frumoase complexe arhitectonice în stil baroc din Europa. Mozart a cantat in public aici la varsta de 6 ani pentru Imparataesa Maria Theresa.Imparatul Franz-Joseph sa nascut aici.

Parcul palatului a fost deschis publicului in janul 1779,devenind rapid  un obiectiv foarte cautat.Parcul  contine printre alte atractii un labirint de gard viu,  reproduceri ale ruinelor romane, o gradina botanicasi una zoologica.

Schönbrunner Schlossstraße, 1130 Wien

Grădina Palatului Schönbrunn intrarea Hietzinger Tor

Maxingstraße, 1130 Wien

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 

Viena 2015

 

 

09.10.2015 – Concert Take That;

06.11.2015 – Cirque du Soleil;

29.11; 11.12; 18.12.2015 – Piata de Craciun (UETL)

 

Unul dintre cele mai maiestuoase oraşe europene, capitala imperială Viena, este una dintre marile splendori arhitecturale ale lumii. O excursie la Viena este o incursiune în timp, înspre o vreme în care frumuseţea se revărsa la fiecare colţ de stradă, iar spiritul artistic era suprema valoare universală.

 

ZIUA 1: Plecare din Timişoara, dimineaţa devreme, pe ruta Szeged – Budapesta - Viena. Program turistic: tur de oraş, se vizitează Hofburg – “tezaurul coroanei”, Domul Sf. Ştefan, Primăria, Teatrul oraşului, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Muzeul de Arte, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Statuia Mariei Terezia. După amiază – timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare la hotel în Viena.

ZIUA 2: Mic dejun. Se vizitează palatul Schonbrunn, mergând pe urmele poveştii de iubire dintre Împăratul Frantz Iosif şi frumoasa sa soţie, Împărăteasa Sissi. Opţional se vizitează Palatul Belvedere al Prinţului Eugeniu de Savoya ce adăposteşte colecţia de picturi din secolul XIX-XX. Opţional cina în Grinzing. Seara cazare la hotel.

ZIUA 3: Mic dejun. Vizitarea Muzeului de Arte Frumoase sau Muzeul de Stiinţele Naturii, Hundertwasserhaus. Plecare spre Timişoara.

Preţ: 135 €/pers. in TPL

150 €/pers. in DBL

Tariful include:

 • 2 nopţi cazare cu mic dejun, în hotel de 2*/3*

 • Servicii asistenţă turistică pe tot parcursul excursiei

 • Transport autocar, omologat curse externe

 

Tariful nu include:

 • Supliment cameră dublă: 15 €/pers./sejur

 • Intrările la obiectivele turistice

 • Programele opţionale

 • Asigurare medicală/storno

 

Acte Necesare:

 • paşaport original sau carte de identitate

 • cazier judiciar pentru însoţitorul de grup de copii

 • pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

 

Notă: Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează (supliment grup mai mic de 40 pers: 20 euro/pers). Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

Breadcrumbs

Freestyle Testimonials: Testimonials

Mariuca Gaspar
2018-01-31, 20:02
Multumim EBOS pentru un vis transformat in realitate. Excursia la Roma prin organizare,conditii,ghid,grija purtata ne-a depasit toate asteptarile inca o data. Sotul s-a trezit cu descrierile ghidei in gand, eu inca ma cred acolo. Abia asteptam urmatoarele iesiri. Cu voi e ca si cum as fii un copil fara griji ca se ocupa Ebos de toate. Eu trebuie doar sa vin si de restul va ocupati voi
Ica
2018-01-31, 15:18
Excursia la Roma a fost deosebita ,abia ce am venit si ma gandesc la urmatoarea , multumesc firmei ebos tour pentru zilele frumoase ce ni le ofera.
aurelia s.
2018-01-31, 14:09
Organizare impecabila. Ghid excelent in limba romana. Organizatorii au acordat o atentie deosebita fiecarui membru al grupului ,zile superbe alaturi de ebos tour.
Guggenheim
2017-11-24, 14:00
Un adevărat muzeu creat in fiecare călătorie alături de Ebos Tour. Fără sa mai stau pe gânduri am sa fiu alături din nou! Mulțumesc
Silvia Sandu
2017-11-23, 21:51
Multumesc Ebos Tour pentru inca o excursie frumoasa si reusita, Barcelona(17-20 noiembrie).De abia o astept pe urmatoarea
rezervari bilete de avion Timisoara