MOROCCO TOUR

15-26 nov 2022

11 NOPTI, DEMIPENSIUNE, 1489 eur/pers

 

ZBOR din Budapesta, Air France, transfer bus din Timisoara::

15.11.2022 Budapesta Paris: 12.15-14.40
15.11.2022 Paris Marrakech 19.45-23.05
26.11.2022 Casablanca Paris11.20-14.30
26.11.2022 Paris Budapesta 20.55 - 23.10
TRANSFER BUS TIMISOARA BUDAPESTA INCLUS.
 

 

 

 

MOROCCO TOUR

12 DAYS / 11 NIGHTS

 

 

    Day 01: 15NOV MARRAKECH ARRIVAL (B,D)

 

 •  

  Sosire la Aeroportul Marrakech, bun venit de catre ghidul turistic local

  Transfer la hotel. Cazare

 

Day 02:16NOV MARRAKECH SIGHTSEEING (B, D)

 

 •  

  Dupa micul dejun, intreaga zi va fi dedicata vizitarii obiectivelor turistice din Marrakech, fondata de Almoravides la sfarsitul secolului al XI-lea; Marrakech se află într-o oază luxuriantă, amplasată la poalele munților Atlas, acoperiți de zăpadă.

  Veți vizita faimoasele grădini Majorelle, o grădină care este rezultatul a 40 de ani de pasiune și dăruire a pictorului francez Jacques Majorelle. Grădina este surprinzător de colorată, cu mai multe elemente pictate „Majorelle blue” care se potrivesc perfect cu solul, vremea și plantele. Vom avea posibilitatea de a ne plimba prin canalele sale clocotite și fântânile cu nuferi și flori de lotus în timp ce auzim păsările cântând printre copaci, un adevărat sentiment de relaxare în mijlocul agitației din Marrakech.

  Apoi Grădinile Menara, una dintre cele mai vechi din Marrakech și în care vom găsi o livadă uriașă de măslini și mulți chiparoși. moscheea și Minaretul Koutoubia, unul dintre cele mai spectaculoase monumente ale orașului și una dintre cele mai frumoase moschei musulmane din Vest, iar Palatul Bahia o capodopera a arhitecturii marocane, construit în secolul al XIX-lea.

  Optional Pranz la restaurant tipic.

  Continuați vizitarea souk-urilor și a pieței Jamaa el Fna.

  Cina si cazare la hotel.

 

Day 03: 17NOV MARRAKECH (B, D)

 •  

  Dupa micul dejun continuarea vizitarii Marrakechului.

  Dupa amiaza timp liber.

  NB: Ghidul vă poate sugera câteva monumente suplimentare de vizitat, cum ar fi Medersa Ben Youssef, Muzeul Dar Si Said, Palatul El Badii, Mormintele Saadiene….Taxa de intrare se plătește)

  Cina si cazare la hotel.

 

 

Day 04: 18NOV MARRAKECH– AIT BEN HADDOU – OUARZAZATE (194 Km) (B,D)

 •  

  Dupa micul dejun, plecare spre Ouarzazate. Prin munții Atlas înalt, cu multe vederi panoramice și sate berbere atractive.

  Vizitați Ait Ben Haddou Kasbah ca sit al patrimoniului UNESCO.

  Prânz opțional la restaurantul local, apoi continuați

  După prânz, putem alege să vizităm studiourile unde au fost filmate unele dintre cele mai faimoase filme, cum ar fi Mumia și Gladiatorul (opțional)

  Cina si cazare la hotel.

 

Day 05: 19NOV OUARZAZATE - TODRA GORGES– MERZOUGA (369 Km) (B, D)

 •  

  După micul dejun, plecare spre Merzouga, trecând pe lângă cheile Todra unde vă veți bucura de o plimbare între stânci și râu în această frumoasă vale cu curmali, încheind cu un spectaculos Chei, folosit în principal pentru alpinism și picnicuri.

  Optional pranz la restaurantul local.

  Sosire tarziu dupa-amiaza la Erfoud.

  Continuăm călătoria către Merzouga cu vehicule 4x4.

  După ce ajungeți la dunele Merzouga (Erg Chebbi), veți călări pe cămile pentru a asista la fermecătorul apus din Sahara.

  Cina si noapte in tabara.

 

Day 06: 20NOV MERZOUGA - MIDLTE - FES : (477Km) (B, D)

 •  

  După micul dejun, vom părăsi Merzouga și vom începe să traversăm Munții Atlas Mijlociu și frumosul său cedru cu o scurtă pauză în Midelt.

  Opțional prânz în restaurantul local din Midelt.

  Continuați apoi spre Ifrane, orașul primei stațiuni de schi din Maroc. Vom fi înconjurați de peisaje uimitoare și peisaje ale Munților și câmpiilor. S-ar putea să avem ocazia să vedem speciile de maimuțe native care trăiesc în pădurea de cedri din Azrou.

  Seara târziu sosire la Fes.

  Check in la hotel.

  Cina si cazare la hotel in Fes.

 •  

Day 07: 21NOV FES (B, D)

 •  

  Dupa micul dejun, vizita primului oras imperial al Marocului, FES; acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO a fost fondat în secolul al IX-lea și găzduiește cea mai veche universitate din lume.

  Prima oprire a dimineții este o vizită la intrarea celui mai mare palat regal din Maroc. După aceea, vom conduce pentru o priveliște panoramică minunată a întregii medine din turnul sudic al Fesului, vom vizita o cooperativă de ceramică unde sunt realizate plăci și mozaic marocan. Vom vizita tăbăcăriile, pentru a vedea cum localnicii lucrează cu piei de animale precum capră, cămilă și vacă.

  Vom explora o Medrassa (școală coranică), fântâna Nejjarine, mausoleul Moulay Idriss și Universitatea Moscheea Karaouine.

  Prânz opțional la un restaurant tradițional.

  Continuați vizitarea obiectivelor turistice după-amiaza.

  Cina si cazare la hotel.

 

Day 08:22NOV FES – MEKNES – CHEFCHAOUEN (259Km) (B, D)

 •  

  După micul dejun, plecare spre Chefchaouen via Meknes, tur de vizitare a orașului Meknes, „Versailles-ul marocan” care a fost fondat la sfârșitul secolului al XVII-lea de Moulay Ismail, un contemporan al lui Ludovic al XIV-lea. Vizitele suplimentare includ Bab El Mansour, considerat cel mai bun. poarta de acces in Maroc.

  Continuare spre Chefchaouen.

  Cina si cazare la hotel.

 

Day09: 23NOV CHEFCHAOUEN – RABAT (252 Km): (B, D)

 •  

  După micul dejun, vizita la Chefchaouen, cu atmosfera sa liniștită, orașul albastru oferă toate farmecele simple ale orașului unui artizan. Fondată în secolul al XV-lea ca o mică fortăreață, care există și astăzi, Chefchaouen a fost un bastion al sultanului în rezistența sa împotriva portughezilor.

  Timp liber apoi continuare spre Rabat

  Cina si cazare la hotel

 

Day10: 24NOV RABAT (B, D)

 

 •  

  După micul dejun, vizitarea orașului Rabat, Turnul Hassan, Mausoleul lui Mohammed V și Oudaya Kasbah și grădina pentru a admira priveliștea asupra râului, la mare și la orașul vecin Salé.

  Dupa amiaza timp liber

  Cina si cazare la hotel

 

Days 11: 25NOV RABAT - CASABLANCA (B, D)

 •  

  După micul dejun plecare spre Casablanca, vizitarea obiectivelor turistice a capitalei economice și a celui mai mare oraș din Maroc legat de filmul din 1942 Casablanca, cu arhitectură modernă și clădire albă cu influențe distincte de art deco francez. Vizite în Piața Națiunilor Unite, veți explora moscheea lui Hassan al II-lea (interior) construită de regele Hassan al II-lea și vă arată minunate mostre de influențe maure din Maroc.

  Transfer la hotel pentru cină și noapte.

 

Days 12: 26NOV CASABLANCA AIRPORT (B)

 

 • Transfer la aeroport

 

 

 

 

Inclusions :

 • Accommodation on HB basis.

 • Transportation in modern a/c 40 seats Bus.

 • English speaking tour guide for all the tour.

 • Local guides -mandatory for 20 pax and more-in: Marrakech / Fes / Rabat / Casablanca.

 • 01 FOC in double or single room.

 • Transfer in 4x4 in the desert.

 • Camel riding in the desert for sunset.

 • Taxes.

 

Exclusions:

 

 • Meals not mentioned in the itinerary (lunches & optional dinner in AL Baraka restaurant).

 • Optional activities.

 • Mineral Water in hotels.

 • Guide & driver tips.

 • Personal expenses.

 
 

Sejur Dubai (+Abu Dhabi)

12-19 martie 2022

920 eur/pers loc in camera dubla

 

  

 

 

Name : DUBAI

8 zile / 7 nopti 

Dates :12-19 mar 2022

 

 Operator : Ebos Tour / Romania

                          SEJUR: Dubai

https://www.booking.com/hotel/ae/golden-tulip-al-thanyah.ro.html

 

   

Inclus in pret :

 

- transfer Timisoara Cluj / minibus 

- Bilet avion Wizzair, bagaj de mana mic + bagaj de cala 10 kg

- transfer Aeroport hotel 

- 7 nopti cu mic dejun

- tur clasic Abu Dhabi 

- tur clasic Dubai

- taxa oras, taxe aeroport

- transfer plaja in zilele mentionate

- bacsis soferi ghid

 

Nu este inclus in pret :

 

- asigurarea medicale/ storno. Recomandate !

- teste PCR etc, daca sunt cerute la data excursiei

- cina (135 eur/pers/7 cine)

 

 

 

 

 

 

Optionale :  Burj Khalifa 45 eur, Safari 60 eur, Miracle Garden  60 eur, Croaziera 55 eur, , Sharjah 80 eur

 

Ziua 1 Plecare din Timisoara, sambata dimineata spre aeroport Cluj Napoca. Zbor Wizzair Cluj Napoca - Dubai. Intalnire cu ghidul local la Aeroportul International din Dubai. Transfer la hotel si cazare. Cazare la hotel  4*

 

Ziua 2 Mic dejun. Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel. Plecare pentru Tur Dubai clasic. Dubai, fascinatie si contrast. Cel mai neconformist dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Orasul cosmopolit ne dezvaluie farmecul sau vechi si modern. Arhitectura Dubaiului depaseste limitele traditionalului: moschei, vile in stil autohton stau alaturi de hoteluri ultra moderne, metroul suspendat si zgaraie nori. Prima oprire este la Burj Al Arab (foto exterior), apoi Atlntis The Palm (foto exterior). o alta oprire pentru fotografii va fi la frumoasa moschee cu minarete gemene Moschea Jumeirah, un exemplu spectaculor al arhitecturii islamice moderne, una dintre atractiile cele mai fotogradiate din Dubai (foto exteriror). Vizita continua in vechiul cartier Bastakiya, ce rprezinta o intoarcere in timp la zilele dinainte de aparitia electricitatii si a aerului conditionat, cand aerul din casele traditionale era racit cu ajutorul turnurilor de aer. Se viziteaza fortul Al-Fahidi, construit la sfarsitul secolului XVIII in scop defensiv. Acest fort a servit apoi drept palat si sediu al guvernului, astazi gazduind Muzeul Dubai.

 

Ziua 3, Mic dejun. Deplasare Abu Dhabi. Vom vizita: Marea Moschee a Seicului Zayed- cea mai mare moschee din tara si una dintre cele mai mari din lume, un monument declarat ani la rand cel mai frumos din lume; tur panoramic in cartierul regal Al Bateen; oprire pentru fotografii pe faleza Corniche Abu Dhabi ( Etihad Towers, Palatul Natiunii si Emirates Palace unde s- au filmat scene pentru celebrul film Fast and Furious 7); Muzeul Satului in care este expus modul de viata din trecut al beduinilor, evolutia emiratului, traditii si portul national; Ferrari World- cel mai mare parc de distractii construit in interior din lume si singurul sub brandul Ferrari- oprire doar pentru fotografii.(fara intrare !)
Spre seara transfer catre Dubai (transferul dureaza in medie 2 H) si cazare la hotel 4*

 

Ziua 4. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati Marina. Dupa amiaza optional Safari 60 eur (nerecomandat pers cu probleme cardiace, femei insarcinate, copii)

 

Safari: Dupa imbarcarea in vehicule 4x4, acestea se vor grabi spre desertul cu dune aurii - Desertl Dubai. Dupa ce va veti bucura de momentele pline de suspans si adrenalina create de soferii masinilor puternice care vor face un adevarat slalom pe crestele dunelor veti putea admira apusul de soare, care in desert are un farmec aparte, In lumina amurgului va veti indrepta spre locul in care va va apare ca o adevarata Fata Morgana si unde va asteapta ospitalitatea traditionala araba beduina - curmale si cafeaua de bun venit. Relaxati-va pe pernele din jurul meselor, rasfatati-va oferindu-va mainile pentru a fi decorate cu motive florale executate cu maiestrie in henna, sau plimbati-va cu camila si de ce nu incercati aromatica narghilea. Cina barbeque, bauturile racoritoare, muzica traditionala si programul artistic intregesc tabloul unei seri de neuitat.Zile libere pentru plaja/ vizitarea orasului/ sau alte activitati pe cont propriu sau excursii optionale

 

Ziua 5. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati Marina. Optional Miracle Gardem (60 eur)

 

Ziua 6. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Se poate vizita optional Burj Khalifa (etaj 124/125 pe timp de zi) si Dubai Mall.

Burj Khalifa este o locatie de clasa mondiala, o capodopera urbana. Cea mai inalta cladire din lume (828 m) este gazda renumitului Hotel Armani, a prestigioasei case de moda si restaurante de lux. 

Dubai Mall se intinde pe o suprafata de 12.1 milioane mp, cu peste 1200 de magazine si spatii de divertisment. Suprafata este comparabila cu aproximativ 50 de terenuri de fotbal de dimensiuni internationale. Dubai Mall este o celebrare a haute couture, cu 70 de magazine fara asemanare in moda de lux, cea mai extinsa colectie de branduri de moda importante din lume. Cu mai mult de 1200 de magazine si o gama impresionanta de recreere si atractii (cel mai mare acvariu din lume), Dubai Mall este o experienta unica, este o destinatie de clasa mondiala si o experienta de cumparaturi fara precedent. Nu trebuie uitata Fantana muzicala, proiectata de echipa care a realizat Fantana de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu jocuri de lumni si sunet cu program in fiecare seara, fara vant, incepand cu ora 18.00
Transferul hotel Burj Hhalifa, Dubai Mall nu este inclus, se pot folosi taxi sau metrou

 

Ziua 7 Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Optional Vizita Piata de mirodenii si Piata de aur (Faimoasele Souk de aur si condimente din Dubai). Transferul nu este inclus.

 

Ziua 8. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-10.30/11.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 12.00. Dupa amiaza deplasare aeroport

 

Programul poate fi modificat, fara schimbarea esentiala a structurii  !

Testare obligatorie la plecare ! Certificatul de vaccinare este obligatoriu in Abu Dhabi! 

 

Excursii optionale (pret aproximativ): Safari 60 eur, Burj Khalifa 45 eur, Croaziera 55 eur, Miracle Garden 60 eur

harjah (80 eur).

Sharjah City Tour. Pentru aceia dintre dvs care doresc să petreacă o zi explorând și mai ales să cunoască îndeaproape cultura și tradițiile Emiratelor, acest tur este perfect.

Sharjah, care privit de sus pare o extensie a Dubaiului în Sudul acestuia, este al 3- lea cel mai mare și cel mai populat emirat al țării. De asemenea este singurul emirat al țării care are ieșire și implicit priveliști încântătoare atât la Golful Persic cât și la Golful Oman.

În prezent, Sharjah oferă vizitatorilor peste 20 de muzee, galerii de artă, activități precum trekking, camping în cadrul rezervațiilor naturale, sporturi nautice care pot fi practicate pe toate plajele emiratului, safari în deșert, celebra faleză Sharjah Corniche, piețe tradiționale și numeroase activități de divertisment și cumpărături pentru familii.

În cadrul turului vom bifa:

▶Piata Culturală sau Sensul Giratoriu al Coranului-  stop

▶Fortul Sharjah- construit în anul 1823 care a găzduit cândva familia regală a Emiratului, astăzi un muzeu cu 12 galerii

▶Moscheea Al Noor- una dintre cele mai populare moschei ale emiratului situată pe Faleza Sharjah Corniche, construită în stil otoman

▶Souk Al Arsah- una dintre cele mai vechi piețe din Emiratele Arabe Unite, construite acum mai bine de 200 de ani;

▶Muzeul Sharjah care păstrează amintirea trecutului pentru generațiile viitoare

▶Souk Al Markazi sau Piata Albastra, cea mai mare piata din emirat, unica datorita stilului arhitectural islamic cu peste 600 de magazine.Ziua 8 Mic dejun, timp liber pana in jurul pranzului. Transfer din Dubai catre Aeroportul International din Abu Dhabi

 

 

 

 

 

 

 

Sejur Dubai (+Abu Dhabi)

18-25 octombrie 2022

920 eur/pers loc in camera dubla

7 nopti cu mic dejun

 

 

 

  

 

 

Name : DUBAI

8 zile / 7 nopti 

Dates :18-25 oct 2022

Belgrade  Abu Dhabi:18:10 Tue - 01:25 Wed , 19 October 2022
Abu Dhabi  Belgrade: 13:50 Tue - 17:35 Tue 
Operator : Ebos Tour / Romania

 

                          SEJUR: Dubai

 

   

Inclus in pret :

 

- transfer Timisoara Beg

- Bilet avion Wizzair, bagaj de mana mic + bagaj de cala 10 kg

- transfer Aeroport hotel 

- 7 nopti cu mic dejun

- tur panoramic Abu Dhabi, ghid local 

- tur panoramic clasic Dubai, ghid local

- taxa oras, taxe aeroport

 

Nu este inclus in pret :

 

- asigurarea medicale/ storno. Recomandate !

- mese de pranz si cina nu sunt incluse

- teste PCR etc, daca sunt cerute la data excursiei

 

 

 

 

 

 

Optionale :  Burj Khalifa 50 eur, Safari 65 eur, Croaziera cu cina 55 eur, (tarifele sunt proximative)

 

OBSERVATIE

Daca la data excursiei sunt deschise Miracle Garden si Golden Village le putem adauga in program  ca optionale! , Sharjah 80 eur

 

 

Ziua 1 (marti) Plecare din Timisoara, marti in jurul pranzului spre aeroport Belgrad. Zbor Wizzair Cluj Napoca - Abu Dhabi. Intalnire cu ghidul local la Aeroportul International din Abu Dhabi. Transfer la hotel Abu Dhabi si cazare. Sosire hotel aprox ora 02.00 noaptea. Cazare la hotel  4*. 

 

Ziua 2 Mic dejun. Tur panoramic Abu Dhabi. Vom vizita: Marea Moschee a Seicului Zayed- cea mai mare moschee din tara si una dintre cele mai mari din lume, un monument declarat ani la rand cel mai frumos din lume (intrarea este conditionata de regulile pandemice); tur in cartierul regal Al Bateen; oprire pentru fotografii pe faleza Corniche Abu Dhabi ( Etihad Towers, Palatul Natiunii si Emirates Palace unde s- au filmat scene pentru celebrul film Fast and Furious 7); Muzeul Satului in care este expus modul de viata din trecut al beduinilor, evolutia emiratului, traditii si portul national; Ferrari World- cel mai mare parc de distractii construit in interior din lume si singurul sub brandul Ferrari- oprire doar pentru fotografii.(fara intrare !)

INTRAREA la Moscheea Zayed, la Muzeul Satului sau la alte obiective din Abu Dhabi este posibila doar daca autoritatile renunta la obligativitatea testului Covid efectuat in Emirate.

Transfer catre Dubai (transferul dureaza in medie 2 H) si cazare la hotel 4*
 
Ziua 3. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel. Plecare pentru Tur Dubai clasic. Dubai, fascinatie si contrast. Cel mai neconformist dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Orasul cosmopolit ne dezvaluie farmecul sau vechi si modern. Arhitectura Dubaiului depaseste limitele traditionalului: moschei, vile in stil autohton stau alaturi de hoteluri ultra moderne, metroul suspendat si zgaraie nori. Prima oprire este la Burj Al Arab (foto exterior), apoi Atlntis The Palm (foto exterior). o alta oprire pentru fotografii va fi la frumoasa moschee cu minarete gemene Moschea Jumeirah, un exemplu spectaculor al arhitecturii islamice moderne, una dintre atractiile cele mai fotogradiate din Dubai (foto exteriror). Vizita continua in vechiul cartier Bastakiya, ce rprezinta o intoarcere in timp la zilele dinainte de aparitia electricitatii si a aerului conditionat, cand aerul din casele traditionale era racit cu ajutorul turnurilor de aer. Se viziteaza fortul Al-Fahidi, construit la sfarsitul secolului XVIII in scop defensiv. Acest fort a servit apoi drept palat si sediu al guvernului, astazi gazduind Muzeul Dubai.

Ziua 4. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati Marina. Dupa amiaza optional Safari  (nerecomandat pers cu probleme cardiace, femei insarcinate, copii)

 

Safari: Dupa imbarcarea in vehicule 4x4, acestea se vor grabi spre desertul cu dune aurii - Desertl Dubai. Dupa ce va veti bucura de momentele pline de suspans si adrenalina create de soferii masinilor puternice care vor face un adevarat slalom pe crestele dunelor veti putea admira apusul de soare, care in desert are un farmec aparte, In lumina amurgului va veti indrepta spre locul in care va va apare ca o adevarata Fata Morgana si unde va asteapta ospitalitatea traditionala araba beduina - curmale si cafeaua de bun venit. Relaxati-va pe pernele din jurul meselor, rasfatati-va oferindu-va mainile pentru a fi decorate cu motive florale executate cu maiestrie in henna, sau plimbati-va cu camila si de ce nu incercati aromatica narghilea. Cina barbeque, bauturile racoritoare, muzica traditionala si programul artistic intregesc tabloul unei seri de neuitat.Zile libere pentru plaja/ vizitarea orasului/ sau alte activitati pe cont propriu sau excursii optionale

 

Ziua 5. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati the Frame etc. Optional seara croaziera cu cina si transfer.

 

Ziua 6. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Se poate vizita optional Burj Khalifa (etaj 124/125 pe timp de zi) si Dubai Mall.

Burj Khalifa este o locatie de clasa mondiala, o capodopera urbana. Cea mai inalta cladire din lume (828 m) este gazda renumitului Hotel Armani, a prestigioasei case de moda si restaurante de lux. 

Dubai Mall se intinde pe o suprafata de 12.1 milioane mp, cu peste 1200 de magazine si spatii de divertisment. Suprafata este comparabila cu aproximativ 50 de terenuri de fotbal de dimensiuni internationale. Dubai Mall este o celebrare a haute couture, cu 70 de magazine fara asemanare in moda de lux, cea mai extinsa colectie de branduri de moda importante din lume. Cu mai mult de 1200 de magazine si o gama impresionanta de recreere si atractii (cel mai mare acvariu din lume), Dubai Mall este o experienta unica, este o destinatie de clasa mondiala si o experienta de cumparaturi fara precedent. Nu trebuie uitata Fantana muzicala, proiectata de echipa care a realizat Fantana de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu jocuri de lumni si sunet cu program in fiecare seara, fara vant, incepand cu ora 18.00
Transferul hotel Burj Hhalifa, Dubai Mall nu este inclus, se pot folosi taxi sau metrou

 

Ziua 7 Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Optional Vizita Piata de mirodenii si Piata de aur (Faimoasele Souk de aur si condimente din Dubai). Transferul nu este inclus.

 

Ziua 8. Mic dejun.  Deplasare Dubai - aeroport Abu Dhabi

 

 

Programul poate fi modificat, fara schimbarea esentiala a structurii  !

 

OBSERVATIE

Daca la data excursiei sunt deschise Miracle Garden si Golden Village le putem adauga in program ca optionale !

 

 

Excursii optionale (pret aproximativ): Safari 65 eur, Burj Khalifa 50 eur, Croaziera 55 eur

Sharjah City Tour. Pentru aceia dintre dvs care doresc să petreacă o zi explorând și mai ales să cunoască îndeaproape cultura și tradițiile Emiratelor, acest tur este perfect.

Sharjah, care privit de sus pare o extensie a Dubaiului în Sudul acestuia, este al 3- lea cel mai mare și cel mai populat emirat al țării. De asemenea este singurul emirat al țării care are ieșire și implicit priveliști încântătoare atât la Golful Persic cât și la Golful Oman.

În prezent, Sharjah oferă vizitatorilor peste 20 de muzee, galerii de artă, activități precum trekking, camping în cadrul rezervațiilor naturale, sporturi nautice care pot fi practicate pe toate plajele emiratului, safari în deșert, celebra faleză Sharjah Corniche, piețe tradiționale și numeroase activități de divertisment și cumpărături pentru familii.

În cadrul turului vom bifa:

▶Piata Culturală sau Sensul Giratoriu al Coranului-  stop

▶Fortul Sharjah- construit în anul 1823 care a găzduit cândva familia regală a Emiratului, astăzi un muzeu cu 12 galerii

▶Moscheea Al Noor- una dintre cele mai populare moschei ale emiratului situată pe Faleza Sharjah Corniche, construită în stil otoman

▶Souk Al Arsah- una dintre cele mai vechi piețe din Emiratele Arabe Unite, construite acum mai bine de 200 de ani;

▶Muzeul Sharjah care păstrează amintirea trecutului pentru generațiile viitoare

▶Souk Al Markazi sau Piata Albastra, cea mai mare piata din emirat, unica datorita stilului arhitectural islamic cu peste 600 de magazine.Ziua 8 Mic dejun, timp liber pana in jurul pranzului. Transfer din Dubai catre Aeroportul International din Abu Dhabi

 

 

 

 

 

 

 

 

Sejur in Republica Dominicana

 

 

mai-octombrie

 

 

 

 

Punta Cana/ Playa Bavaro- Super Oferta

 

Early booking 31.03

 

 

În mijlocul Mării Caraibelor, se afla Republica Dominicana, a doua insula cea mai mare din Antile, un peisaj de palmieri fără sfârsit si plaje frumoase. Bavaro Beach este situat în partea de est a insulei, considerat una dintre cele mai bune plaje din lume pentru nisipul fin alb, apele cristaline, palmieri, nucă de cocos si numerosi copaci de-a lungul coastei.

 

 

Plecari

 

2,9,16,23,30 Mai; 6,13,20 Iunie; 5,12,19,26 Septembrie; 3,10,17,24,31Octombrie

 

23,30 Iunie, 7,14,21,28 Iulie; 1 Septembrie;

 

 

Orar de zbor - MAD 16:30-PUJ 19:10

PUJ 21:20-11:25 MAD

 

Orele de mai sus sunt ore locale, Acest orar de zbor poate suferi modificari inaintea confirmarii rezervarii.

 

 

Inclus                                                                                                                    Non-inclus

-zbor dus-intors Madrid-Punta Cana                                         -taxele guvernamentale: aprox 12 la intrare $ si 20 $ la iesire

-transfer dus-intors aeroport-hotel-aeroport                                - taxele de aeroport 152 € pe persoana

-cazare 7 nopti cu regim All Inclusive                                       -asigurare de calatorie

                                                                                            - zbor spre Madrid si retur

                                                                                            - cheltuieli de natura personala

 

 

 

Caribe Club Princess 4* SUP

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Superior

808

888

978

1188

1018

998

808


Localizare:

Plaja Higuey, 23000, la 20 minute de aeroportul international din Punta Cana

Tip camere

Camere Superioare, Suita Caribe

All inclusive:

6 restaurante cu specific italian, mexican sau chinezesc, un restaurant tip bufet si 7 baruri, parcare gratuita,  piscine pentru copii si adulti, diferite activitati la malul marii si piscina, teren de joaca pentru copii, program nocturn de divertisment, jacuzzi, restaurante specifice sau de tip bufet, Wi-fi gratuit in hol, sala de gimnastica, sauna, teren de tenis, mini-golf, discoteca cu intrarea libera, servicii religioase, 1 lectie de scuba diving.

Informatii Camere:

Cele 340 de unitati de cazare ale hotelului dispun de aer conditionat si ventilator in tavan, baie cu uscator de par, TV prin satelit, telefon (taxa), seif contra cost, fier si masa de calcat, minibar(apa, bauturi racoritoare,bere). Suitele Caribe au balcon ce le ofera turistilor o priveliste deosebita spre gradinile complexului sau ocean.

 

 

 

Barcelo Bavaro Beach 5*

 

 

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Superior

1188

1368

1408

1598

1488

1378

1198


 

 

 

 

Localizare: Hotelul este situat intr-un complex langa plaja si numai la 5 km de Aeroportul Internaţional Punta Cana şi la 3 ore de Las Americas - Aeroportul Internaţional din Santo Domingo.

Descriere: În mijlocul Caraibelor, se afla una dintre cele mai bune plaje de calitate din lume, cu nisip fin, ape cristaline si cu o vegetaţie exuberantă. Inconjurata de reciful de corali, plaja devine o piscina naturala cu apa cristalina.

Servicii: Schimb valutar in zona receptiei, Salon de relaxare cu vedere la Marea Caraibelor, Piscina, In timpul zilei si seara activitati de divertisment, Intrare gratuită cu băuturi incluse Daily Show la Grand Theatre, Casino deschis 24 de ore, Discoteca cu bauturi de la 23:00 la 03:00, Gratuitate cu trenul de la 8:00 la 4:00 dimineaţa, Sporturi de apa fara echipamente motorizate.

 

Tip camera: Superioara, Superioara Club Premium, Master Suite Club Premium.

 

Informatii camere: Superioare: Doar adultii sunt acceptati in acest hotel, aer conditionat, TV, uscator de par, terasa sau balcon, seif, masa si fier de calcat, halat si papuci de baie, Pat matrimonial sau 2 paturi duble, telefon, minibar, baie cu uscator de par. Club Premium: servicii si facilitati exclusive, salon VIP la recepţie, personal privat, check- in devreme si check-out mai tarziu, room service, WiFi gratuit, meniu de perne, access la Club Premium Lounge, bauturi internationale gratuite (Premium Club Lounge).

 

All inclusive: Acces nelimitat la facilitatile Barcelo Bavaro Beach Resort complex: Barceló Bávaro Palace Deluxe si Barcelo Bavaro Beach: Micul dejun, pranzul, cina intr-un total de 11 restaurante: 2 bufete restaurant, 1 bar de gustari deschis 24 de ore, 6 restaurante a la carte – Mexican, japonez, spaniol, Italian, fripturi si fructe de mare, 2 restaurante exclusive – doar adulti – situat in Barcelo Bavaro Beach. Toate restaurantele a la carte au nevoie de rezervare şi de un cod vestimentar, Restaurantul “La Comedia” şi “Chez Gourmet” sunt parte din fiecare club care includ doar clienţii Premium; pentru clientii fideli aceste 2 a la carte sunt Gourmet french si international – presupune un cost suplimentar. Hotelul are 13 baururi: Sport bar deschis 24 de ore,Baruri disco şi piscina cu

bauturi nelimitate interne şi o selecţie de băuturi internaţionale, 2 baruri suplimentare exclusiv, numai la adulţi – situate în Barcelo Bavaro Beach, bauturi alcoolice, prosoape şi şezlonguri pe zona de plajă şi la piscină, discoteca cu bauturi de la 23:00 la 03:00.

 

 

 

Melia Caribe Tropical 5*

 

 

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Junior Suite Deluxe

1048

1198

1258

1498

1238

1178

1048


 

Localizare:Hotelul este localizat la 20 minute de aeroportul Punta Cana langa Playa Bavaro pe o suprafata de 800000 m2 si este inconjurat de gradini cu vegetatie tropicala de o frumusete rara.

Descriere: Hotelul este localizat la doar câteva minute de Punta Cana, Melia Caribe Tropical devind un exemplu clar de modul în care modernitatea poate fi integrată în natură. Cu peste o duzină de restaurante, un teren de golf cu standarde internaţionale şi o serie de activitati a petrecerii timpului liber şi a sportului pentru tineri şi bătrâni, nu e de mirare că, chiar tema Familiei Flintstone are spaţiu propriu în hotel, şi este cota maxima dispusa pentru toţi cei care doresc să trăiasca concediu cel mai bine.

Servicii:9 baruri cu bauturi intern si internationale, 2 baruri-piscina, 1 sport bar, 12 restaurante, 7 piscine cu solar, Boutique, Bijuterie, Camera de fumat (fumoar), Inchiriere auto, Posibilitatea de a face o rezervare pentru excursii, 2 Lobby bar, 2 baruri pe plaja, Casino Palma Real, 3 si 9 bufete cu specialitati a la carte, Sala de gimnastica, Farmacie, Magazine de suveniruri, Spalatorie, Taxiuri

Tip Camera:Junior Suite, Deluxe Junior Suite

Informatii camere: Junior Suite Deluxe:Check-in/out privat, Facilitati speciale, Salon privat de servire a mic-ului dejun continental, cafea, băuturi şi tartine, Servire pe toata durata zilei, Acces gratuit la internet.

Room service (limitata). Majordom şi servicii oferite de personal, incluzand camere de spa, teren de golf, drumeţii, printre alte si tipuri de asistenţă.“Gabi Club”, cu o piscina si un restaurant bar cu băuturi Premium, Transport pentru zona de plaja, Interzis copiilor sub 18 ani, Supliment pentru extra persoane.Camere spatioase mobilate elegant unde veti avea toate tipurile de confort ale unei case, în 42 m. Camera dispune de o terasă sau de un balcon pentru a admira frumoasele grădini. Terasa sau balcon privat, Aer conditionat, Seif cu taxa, Baie complete cu facilitate, TV prin satelit, Living room, Ventilator, Minibar, Uscator de par, Telefon.“Cocotoal Golf & Country Club” de 27 de gauri: 3 runde (cu taxă), in funcţie de disponibilitate şi de la rezervarea în prealabil. Card-ul şi echipamentele sunt incluse.

All inclusive:Toate masele si bauturile sunt Premium Intern si International, Gustari, O varietate de restaurante a la carte si bufete (rezervarea este necesara), Sporturi de apa non-monitorizate (rezervarea este necesara), Terenuri de tenis în timpul zilei, Saune, Utilizarea centrului de fitness (peste 18 ani), Programe de activitate.

 

 

 

Sirenis Punta Cana Resort Aqualand

 

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Standard

808

888

998

1228

1048

1008

808


 

 

 

Localizare: Sirenis Punta Cana Resort Aquagames & Casino este situat pe plaja in Punta Cana’s El Macao in vecinătate şi ca atracţii din regiune sunt Punta Blanca Teren de golf şi White Sands Teren de golf.

 

Descriere: Resortul este format din: Sirenis Cocotal Beach Resort Casino & Spa si Tropicale Sirenis Casino Suites & Spa. Complexul este situat pe plaja Bavaro cu una dintre cele mai frumoase livezi de nuci de cocos din Caraibe, cu o plajă virgină de peste 400 de metri în partea de nord de Punta Cana. Dispune de o capacitate de 816 camere dotate pentru clienti.

 

Servicii: Hotelul dispune de 11 baruri si 7 restaurante de specialitate, 2 restaurante de tip buffet, 2 piscone pentru adulti, 2 piscine pentru copii, solar, miniclub pentru copii, teren de tenis, volei pe plaja.

 

Tip camera – Standard, Superior, Standard Junior Suite, Junior Suite Superior

Informatii camere: Minibar, Seif, Balcoane cu vedere la ocean, Piscina, Bai dotate cu cabina de dus sau cada, 2 paturi full size, Uscator de par, TV prin satelit, Room-service zilnic, Telefon, Jacuzzi

All inclusive: 7 restaurante, Sauna, Baie cu aburi, Activitati si excursii, Un bar la piscină şi un bar / lounge sunt deschise pentru băuturi, Mic dejun bufet, Facilităţi de agrement include 3 piscine în aer liber şi 3 spa-uri, Club de sănătate, o sală de fitness, o piscină pentru copii şi un club pentru copii, Spa include facilităţi de masaj / camere de tratament, tratamente faciale, tratamente corporale, Accesul la internet este valabil in zonele publice: acces de mare viteză prin cablu este gratuit, de mare viteză de acces fără fir este oferit pentru un cost suplimentar, Alte facilităţi includ: un cazinou de proprietate, personal multilingv şi magazine de cadouri / chioşcurile de ziare.

 

 

 

 

 

Riu Palace Punta Cana 5 *

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Suite junior Balcon

1048

1238

1268

1448

1348

1238

1058


 

 

 

 

 

Localizare: Playa Arena Gorda, Punta Cana, Republica Dominicana

 

Descriere: ClubHotel Riu Bambu este localizat in Punta Cana, Republica Dominicana, perfect pentru a petrece o vacanta de vis si pentru a fi intotdeauna inconjurat de comfort in mijlocul unui spatiu verde tropical. Hotelul are avantajul de a fi situat chiar pe plaja Arena Gorda, una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicana, cu nisip alb fin si ape turcoaz. Daca vrei sa ai o vacanta relaxanta, acest complex reprezinta solutia perfecta.

 

Servicii: 5 restaurante, dintre care unul cu terasa,  unul italian, unul asiatic, unul mexican si unul in zona piscinei, 4 baruri, unul cu terasa si unul in zona piscinei, 3 piscine (580/230/200 m2), una cu jacuzzi, O piscina pentru copii (98 m2), Sezlonguri, prosoape si umbrele in zona piscinei, Loc de joaca pentru copii si un club pentru copii, Acces la internet pentru un cost suplimentar, Internet wi-fi gratuit pentru 90 minute consecutive pe zi, Internet wi-fi in camere pentru un cost suplimentar, La Riu Palace Punta Cana: sala de gimnastica, sauna si jacuzzi, spa cu diferite tratamente, salon de infrumusetare, frizerie si masaje, Pe Caribbean Street: magazin de bijuterii, farmacie, studio si laborator foto, sala de biliard, diverse magazine, clubul de noapte Pacha.

 

Tip camera: Camera dubla, Junior Suite

 

Informatii camere: Camerele duble: Capacitate maxima: 3 adulti, 1 copil. Aveti la dispozitie: Baie, Uscator de par, Telefon, Internet wi-fi contracost, Aer conditionat, Ventilator in tavan, Minibar si dozator de bauturi, Televizor cu satelit, Ceas cu radio si alarma, Seif, Fier si masa de calcat, Balcon sau terasa. Camerele Junior Suite: Capacitate maxima: 3 adulti, 1 copil. Aveti la dispozitie: Balcon cu vedere spre ocean, Internet wi-fi contracost, Televizor cu satelit, Minibar, Baie cu dus, Uscator de par, Aer conditionat, Ventilator in tavan, Sufragerie.

 

All inclusive: Toate mesele si bauturile, Sporturi si alte activitati: tenis de masa, gimnastica, polo, volei, windsurf, caiac, echipament de snorkelling, o lectie introductiva de scufundari la piscina, sauna, jacuzzi, Acces la toate barurile din cadrul Riu Resort, Minibar in camera aprovizionat zilnic (exceptia facand barurile din Riu Palace Macao, Riu Palace Punta Cana, Riu Palace Bavaro si Clubul de noapte Pacha), Seif in camera, Program zilnic de divertisment pentru copii cu varste intre 4-7 ani si varste intre 8-12 ani la RiuLand, Program zilnic de divertisment pentru adulti, Muzica live si program de seara zilnic, Intrarea la Clubul de noapte Pacha (excluzand serile speciale); bauturile nu sunt incluse, Intrarea la cazinoul Riu Palace Macao.

 

 

 

 

 

Iberostar Punta Cana 5*

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Dubla standard

938

1038

1098

1368

1168

1118

938


 

 

 

 

 

Localizare: Hotelul este localizat langa plaja.

 

Descriere: Hotelul Iberostar Punta Cana este localizat la 20 km de aeroportul din Punta Cana si ofera o atmosfera relaxanta, fiind o buna alegere pentru familii. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine, plaja privata, restaurante si baruri.

 

Servicii: 3 piscine dintre care una pentru copii, miniclub, teen club, Spa contra cost, sala de conferinte, sala de gimnastica, centru acvatic, WiFi la receptie contra cost, teren de golf. Baruri si restaurante: Hotelul dispune de 2 restaurante tip bufet, 5 restaurante cu specific, snack-bar si 2 baruri.

 

Tip camera: Standard, Junior Suite

 

Informatii camere: 427 camere dintre care 80 Suite Junior, cu baie complet echipata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar, seif contra cost. Capacitate maxima: 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii, iar in Suite Junior 3 persoane.

 

All inclusive: Cocktail de bun venit, toate mesele, gustarile si bauturile din cadrul hotelului (restaurantele sunt deschise pana la ora 22:30 iar barurile pana la ora 23:00), gustari la orice ora, posibilitatea alegerii restaurantului dintre cele disponibile din complex, minibar cu apa, racoritoare si bere, vin in timpul meselor, bauturi nationale si o selectie de bauturi internationale pana la ora 23:00 in barurile hotelului, program cu activitati, acces la sala de gimnastica, lectii de dans si aerobic, program de divertisment si spectacole in timpul noptii, hamace si prosoape la piscina si plaja.

 

 

 

 

Grand Palladium Punta Cana Resort&Spa 5 *

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Deluxe

938

1108

1248

1448

1208

1188

1028

Junior suite

988

1158

1298

1488

1258

1238

1078


 

Grand Palladium Palace 5*

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Deluxe

968

1168

1288

1448

1218

1208

1068

Junior suite

1018

1218

1338

1528

1268

1258

1118


 

 

 

 

 

 

Localizare: Playa Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana

Descriere: Grand Palladium Punta Cana si Grand Palladium Palace Resort&Spa se gasesc intr-o enclava privilegiata la malul marii pe cunoscuta plaja Bavaro, intre frumoasele plantatii de cocos si plante tropicale.

 

Servicii: Complexul dispune diferite restaurante si baruri, 4 piscine, umbrele, hamace, dusuri si proasoape gratuite. Bar la piscina si jacuzzi integrat, activitati sportive si de agrement, club pentru copii, discoteca, casino, spa contra cost, wi-fi in receptie, magazine si alte servicii.

 

Tip camera: Standard, Deluxe, Junior Suite, Loft Suite

Informatii camere: 1165 camere in ambele hoteluri, echipate cu aer conditionat si ventilator de tavan, seif, baie proprie completa cu cada si hidromasaj integrat, WC si dus separate, uscator de par, telefon, minibar, fier si masa de calcat, TV prin satelit, radio cu ceas, MP3 player si balcon cu terasa, o masa si doua scaune. Camerele tip Junior Suite beneficiaza in plus de vedere la mare, o canapea extensibila, baie mai mare cu jacuzzi, papuci si halat de baie. Luna de miere: Pat king size, in limita disponibilitatilor. Un platou cu fructe si o sticla in camera. O cina romantica cu meniu a la carte.

All inclusive: Pensiune completa cu mic dejun, pranz si cina, snack-uri 24 de ore in barul sport, cine a la carte, bauturi nationale si internationale, bauturi de bun venit, minibar, varietate de activitati si spectacole. Oaspetii pot utiliza beneficia de facilitatile ale oricarui hotel din intreg complexul: Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa si Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino.

 

 

 

Grand Palladium Bavaro 5*

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Junior

Suite

1038

1158

1268

1488

1258

1248

1078


 

 

 

Localizare: Playa Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana. Hotelul este localizat langa plaja.

Descriere: Inconjurat de impresionante plantatii de cocos si de vegetatie luxurianta, acest resort beneficiaza de o mare varietate de restaurante, baruri si alternative de agrement, sporturi impreuna cu Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino si Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. Renovat in anul 2014.

 

Servicii: Oaspetii pot beneficia de facilitatile tuturor celor trei resorturi care se regasesc in accest complex: Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa si Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino. Spa-ul este contra cost.

 

Tip camera: Junior Suite, Master Junior Suite, Deluxe Junior Suite, Luxury Junior Suite, Luxury Master Suite, Romance Honeymoon Suite.

Informatii camere: 673 de camere echipate cu un pat king size si o sofa extensibila, baie proprie completa cu cada si hidromasaj, aer conditionat, minibar, cafetiera, TV prin satelit, radio cu ceas desteptator, MP3 player. Camerele dispun de un balcon cu terasa, o masa si doua scaune. Camere de tipul Master Junior Suite beneficiaza in plus de o baie mai mare cu jacuzzi pentru 2 persoane, dus separat si 2 chiuvete plus o camera cu o sofa extensibila. Camerele tip Deluxe Junior Suite beneficiaza de toate facitilitatile celei Master Junior Suite, plus o camera cu pat extensibil, baie mai mare cu jacuzzi pentru doua persoane in camera si dus separat. Luna de miere: Pat king size, in limita disponibilitatilor. Un platou cu fructe si o sticla in camera. O cina romantica cu meniu a la carte.

All inclusive: Pensiune completa cu mic dejun, pranz, cina si snack-uri 24 de ore si barul sport, cine cu meniu a la carte (in limita disponibilitatilor), bauturi nationale si internationale, bauturi de bun venit, minibar, o varietate de activitati si spectacole.

 

 

 

Riu Palace Macao 5*

 

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Junior

Suite standard balcon

1048

1218

1248

1518

1348

1208

1048

 

 

Riu Republica 5*

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Camera cu balcon

938

1123

1183

1378

1248

1143

1003


 

 

Localizare:Adresa: 106, Punta Cana 23000, Republica Dominicana

Descriere: Hotelul Riu Palace Macao este un complex impresionant de 5 stele, localizat in orasul Punta Cana, Republica Dominicana. Elegantul hotel Riu Palace Macao 5*, al renumitului grup hotelier Riu este situat in mijlocul unui vast areal de palmieri, direct pe plaja cu nisip alb si fin “Playa de Arena Gorda”. Distanta pana la aeroportul din Punta Cana se strabate in circa 25 minute cu masina. Este un hotel destinat doar adultilor si se afla in complexul Riu, invecinandu-se cu Riu Palace Punta Cana, Riu Bambu si Riu Naiboa.

Servicii:5 restaurante, dintre care unul japonez si unul Italian, Barul Cubano si Barul La Bohème cu terasa, Patiserie, 2 piscine, una cu bar, Sezlonguri, prosoape si parasolare in zona piscinei, Cazino, Amfiteatrul Copacabana, Internet wi-fi in lobby si in camera, La Riu Palace Punta Cana: sala de fitness, sauna, jacuzzi, spa, Pe Caribbean Street: frizerie, magazine de bijuterii, farmacie, studio foto, sala de billiard, Clubul de noapte Pacha, sala de fitness.

Tip Camere: Camere duble, Suite, Jaccuzi Suite

Camerele ofera vedere spre ocean, spre plaja sau partial spre ocean. Toate cele 356 de camere dispun de aer conditionat, semineu si seifuri pe masura unui laptop. Pentru un cost suplimentar, oaspetii pot accesa internetul de mare viteza. Camerele sunt echipate cu televizoare cu ecran plat si telefon cu casuta vocala. Baile dispun de combinatii de dus/cada, uscator de par si toaleta. Toate camerele au cate un minibar, precum si fier si masa de calcat. In plus, serviciul de curatenie este disponibil zilnic, iar la cerere se pot efectua apeluri de trezire.

Informatii Camere: duble:1 pat king-size (200×200 cm), Unele camera dispun de 2 paturi (125×200 cm)

Informatii Suite:Baie cu cabina de dus si cada cu hidromasaj, Halat de baie, 1 pat king-size (200×200 cm), O zona integrata de lounge

Informatii Jacuzzi Suite:Baie cu cabina de dus si cada cu hidromasaj, Halat de baie, 1 pat king-size (200×200 cm), O zona integrata de lounge, Jacuzzi pe balcon sau terasa

All inclusive:Toate mesele, Bauturi locale si importate servite 24h, Bauturi servite la piscina, Acces la toate barurile din cadrul Resortului Riu (excluzand Clubul de noapte Pacha, Riu Palace Bavaro si Riu Palace Puna Cana), Minibar in camera aprovizionat zilnic, Room service 24h, Seif in camera, Program zilnic de divertisment pentru adulti cu muzica live, Intrare la cazino, Intrare la Clubul de noapte Pacha (excluzand serile special); bauturilenu sunt incluse, Intrare la Amfiteatrul Copacabana si bauturi asigurate, Activitati sportive: tenis de masa, gimnastica, polo, volei, centru fitness, 4 terenuri de tenis, windsurf, navigatie, caiac, hidrobiciclete, scufundari in piscina, echipament snorkeling, body boards.

 

 

 

 

 

Iberostar Bavaro 5*

 

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Junior

Suite

1088

1188

1288

1498

1268

1228

1078


 

 

 

 

Localizare: Playa Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana

Descriere: Hotelul Iberostar Bavaro este situat intre gradinile tropicale si incredibila Playa Bavaro, o plaja uimitoare cu nisipuri albe fine si ape turcoaz. Localizat la aprox. 20 km de aeroportul international din Punta Cana, Iberostar Bavaro face parte din grupul Iberostar, compus din 4 hoteluri in Playa Bavaro.

 

Servicii: 1 piscina pentru adulti si una pentru copii, Parc acvatic, 7 restaurante, Club pentru copii cu varste intre 4-12 ani, Centru de scufundari, Magazine si buticuri, Spa cu sauna si salon de frumusete, Servicii organizare nunta. Pachet nunta: Cos cu fructe si o sticla de sampanie la sosire, Invitatie la o cina romantica in unul dintre restaurantele proprii, Serviciu de organizare a nuntii, Flori tropicale pentru ceremonie, 2 sticle de sampanie, Cina la unul dintre restaurantele cu specialitati (doar pentru oaspetii hotelului), Formatie sau pianist in timpul ceremoniei, 15 poze 5×7 facute in timpul ceremoniei.

 

Tip camera: Junior Suite

 

Informatii camere: Capacitate maxima: 4 persoane, 1 pat king-size sau 2 paturi duble, Aer conditionat, Minibar, Ventilator in tavan, Uscator de par, Fier si masa de calcat, Filtru de cafea, Ceas cu radio si alarma, iPod dock, Televizor LCD, Halate de baie, Balcon, Seif, Room service 24h

 

All inclusive: Toate mesele, Bauturi nationale si internationale, Acces la mancare si bauturi la Hotelul Iberostar Dominicana si Hotel Iberostar Punta Cana, Toate activitatile sportive, Room service 24h.

 

 

 

Paradisus Punta Cana Resort 5*

Tip camera

01/05-30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Deluxe junior Suite

1428

1578

1628

1808

1578

1528

1378


 

 

Localizare:Hotelul este localizat in apropiere de terenurile de golf White Sands, Iberostar, Punta Blanca si Cocotal.

Descriere:Hotelul Paradisus Punta Cana – The Reserve este localizat in apropiere de terenurile de golf White Sands, Iberostar, Punta Blanca si Cocotal. Atractie in zona este si centrul comercial Palma Real. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, Spa, terenuri de tenis, WiFi in zonele publice, centru de conferinte cu echipament audio-vizual, bar la piscina, cazino, piscina pentru copii, club de noapte. Camerele au balcon mobilat si vedere la gradini.

Servicii:2 piscine exterioare, Spa, terenuri de tenis, WiFi gratuit in zonele publice, centru de conferinte cu echipament audio-vizual, bar la piscina, cazino, piscina pentru copii, club de noapte.Hotelul dispune de restaurante si baruri.

Tip Camere:Suite, Suite Master.

Informatii Camere:170 Suite si Suite Master, cu baie complet echipata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, minibar, seif contra cost. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii.

All Inclusive:Cocktail de bun venit, toate mesele, gustarile si bauturile din cadrul hotelului (restaurantele sunt deschise pana la ora 22:30 iar barurile pana la ora 23:00), gustari la orice ora, posibilitatea alegerii restaurantului dintre cele disponibile din complex, minibar cu apa, racoritoare si bere, vin in timpul meselor, bauturi nationale si o selectie de bauturi internationale pana la ora 23:00 in barurile hotelului, program cu activitati, acces la sala de gimnastica, lectii de dans si aerobic, program de divertisment si spectacole in timpul noptii, hamace si prosoape la piscina si plaja.

 

 

 

Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5*

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Deluxe

1248

1448

1518

1708

1568

1448

1248


 

 

 

Localizare: Bavaro a fost numita una dintre primele zece plaje din lume de National Geographic. Protejate de recifele de corali de-a lungul ţărmului, determinand oceanul  sa se transforme într-o piscină naturală.

Descriere: Acesta este un hotel recent deschis, situat într-una dintre cele mai bune plaje din lume fiind unul dintre cele mai splendide hoteluri din reteaua Barcelo Bavaro. Prin urmare, acest complex oferă un program impresionant de activităţi, atât ziua cat şi noaptea pentru vizitatori. Astfel se poate remarca păsările acvatice, cu un repertoriu care include polo pe apă, caiac, windsurfing. Barcelo Bavaro Palace Deluxe va va face sa simtiti ca acest palat cu o vedere imposibila este casa la care ati visat mereu.

Servicii: O piscina pentru copii si adulti, Baby-sitting service, Centru de internet, Bijuterie, Servicii medicale, Inchirieri de biciclete, Scuba diving, Tipuri de scki, 8 terenuri de tenis, Sala de gimnastica, Teatru pentru spectacole şi activităţi de divertisment, Divertisment în timpul zilei şi seara, pentru toate vârstele, Fashion boutique, Magazin de tutun, Coafor, Centru de echitatie, Plimbare cu barca, Catamaran, sailing si windsurfing, 2 centre de sporturi, Teren de golf.

 

Tip camera: Deluxe, Junior Suite Deluxe, Junior Suite Deluxe Club Premium cu vedere la mare, Family Junior Suite.

 

Informatii camere: Camere Junior Suite – 600 de camere noi de 57 mp, complet renovate, cu finisaj de calitate superioară, precum şi cu grădină sau vedere parţială la mare din terasa. Distribuite în clădiri cu 4 nivele şi lift. Camere disponibile pentru persoane cu handicap, precum şi camere de legătură (în funcţie de disponibilitate). Pat matrimonial sau 2 paturi twin şi o canapea extensibilă. Camerele au minibar, sistem de iluminat cu senzor de miscare, filtru de cafea, uscator de par, papuci si halat de baie, radio-ceas cu alarmă si conexiune pentru iPod şi player-ul MP3, terasă cu jacuzzi pentru 2 persoane, aer conditionat, TV LCD şi WIFI (taxe), seif, fier si masa de calcat. Capacitatea maximă de cameră: 2 adulţi + 2 copii, 3 adulti + 1 copil. Club Premium: servicii si facilitati exclusive, salon VIP la recepţie, personal privat, check- in devreme si check-out mai tarziu, room service, WiFi gratuit, meniu de perne, access la Club Premium Lounge, bauturi internationale gratuite (Premium Club Lounge).

 

All inclusive: Micul dejun, pranzul, cina la 13 restaurante, 1 bar de gustari, 8 baruri, o piscina, divertisment în timpul zilei şi seara, pentru copii şi adulţi, Disco cu animatie, Gratuitate cu mini-trenuri pentru a va deplasa in jurul statiunii Bavaro.

 

 

 

Iberostar Grand Bavaro 5*

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Deluxe

1658

1758

1818

2068

1868

1818

1658


 

 

 

Localizare:Carretera Arena Gorda, Playa Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana

Descriere: Resortul de lux Iberostar Grand Hotel Bavaro 5* , al renumitului grup hotelier Iberostar este amplasat direct pe incredibila plaja lunga de cativa kilometri din Bavaro. Aeroportul din Punta Cana se afla la o distanta de cca 35 minute. Hotelul se adreseaza adultilor si este considerat a fi unul emblematic pentru lantul Iberostar in Republica Dominicana. Ambianta originala si dotarea luxoasa reprezinta garantia pentru un concediu de neuitat. De solicitarile si starea de bine ale oaspetilor se ocupa serviciile de concierge si room service.

Servicii:4 restaurante, 5 baruri, Shopping center, Farmacie, ATM, Club de noapte, Casino, Spa, Centru de fitness cu activitati planificate (tai-chi, spinning, tir cu arcul, volei pe plaja, lectii de dans, darts, aerobic, ping-pong, tenis si polo), Cluburi de noapte, 3 piscine, Sporturi pe apa: snorkeling, scufundari, excursii cu barca, windsurf, water skiing

Tip Camere:Suite, Ocean View Suite, Ocean Front Suite, Swim out Suite

Informatii camere: Suite:Jacuzzi privat cu priveliste spre ocean sau gradina, Aer conditionat, Televizor LCD, DVD player, Ceas cu radio si alarma, Seif, Statie de incarcare pentru telefon/iPod/Mp3, Bai cu podele din marmura si chiuvete duble, Asternuturi de lux, Halate de baie si papuci, Minibar cu bauturi premium personalizate dupa preferintele clientilor, Room service 24h, Serviciu de concierge

Ocean View Suite: Jacuzzi privat cu priveliste spre ocean sau gradina, Aer conditionat, Televizor LCD, DVD player, Ceas cu radio si alarma, Seif, Statie de incarcare pentru telefon/iPod/Mp3, Bai cu podele din marmura si chiuvete duble, Asternuturi de lux, Halate de baie si papuci, Minibar cu bauturi premium personalizate dupa preferintele clientilor, Room service 24h, Serviciu de concierge

Ocean Front Suite:Jacuzzi privat cu priveliste spre ocean sau gradina, Aer conditionat, Televizor LCD, DVD player, Ceas cu radio si alarma, Seif, Statie de incarcare pentru telefon/iPod/Mp3, Bai cu podele din marmura si chiuvete duble, Asternuturi de lux, Halate de baie si papuc, Minibar cu bauturi premium personalizate dupa preferintele clientilor, Room service 24h, Serviciu de concierge

Swim out Suite:Jacuzzi privat cu priveliste spre ocean sau gradina, Aer conditionat, Televizor LCD, DVD player, Ceas cu radio si alarma, Seif, Statie de incarcare pentru telefon/iPod/Mp3, Bai cu podele din marmura si chiuvete duble, Asternuturi de lux, Halate de baie si papuci, Minibar cu bauturi premium personalizate dupa preferintele clientilor, Room service 24h, Serviciu de concierge

All inclusive:Cu planul All inclusive oferit de Iberostar Grand Bavaro, te poti bucura de o camera comfortabila, cu toate mesele si bauturile incluse. De asemenea vei beneficia de un room service de lux si de asistenta unui majordom.

 

 

 

 

Paradisus Palma Real Golf&Resort Spa 5*

Tip camera

01/05-

30-06

01/07-

15/07

 

16/07-

27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

DDeluxe Junior Suite eluxe

1678

1868

1888

2098

1768

1748

1598


 

 

Localizare: Noul Paradisus Palma Real este in varful celor mai luxoase hoteluri din Playa de Bavaro. Prezinta o combinative intre un mediu de lux caribean cu facilitati de lux.

Descriere: The Reserve este un nou stil de vacanta cazandu-te in Suites in stil residential de la Paradisus Palma Real Resort. Proiectat pentru cei care cazarea si serviciile unui hotel de lux sunt atat de importante ca si plaja sau marea. Acces exclusiv la plaja privata , piscina cu caracteristicul ritual cu apa , piscine pentru familii si piscina splash pentru copii. Wifi in tot hotelul . Acces la Club Gabi , 3 restaurante exclusive ca la carte . Exista un serviciu exclusive pentru familii , Family Concierge (consulta supliment ) . Camerele sunt spatioase si cu panorame spectaculare catre piscine sau catre luxuriantele gradini ale statiunii.

Instalatii si servicii: Are mai multe restaurante si baruri , piscine si Jacuzzi , spa si centru de refacere , casino , discoteca si camera de zi pentru relaxare , teren de tenis , activitati si divertisment si acces la campul de glof “Cocotoal Golf & Country Club “ .

Tip camera: Deluxe Junior Suite , Luxury Junior Suite , One Bedroom Master Suite , One Bedroom Suite , One Bedroom Master Suite.

Informatii Camere : 554 camere cu balcon sau terasa , mobilier din lemn de mahon , Jacuzzi , Tv cu ecran plat , reproducator de CD si DVD , minibar , caftiera , aie conditionat , ventilator de tavan , camera de zi cu canapea , room service , fier de calcat si masa de calcat , seif si internet.

All inclusive: Mic dejun , pranz si cina in restaurantele de tip buffet . Cina in restaurantele de specialitate ( Passion by Martin Berasategui cu plata extra).Snacks-uri si aperitive.

 

 

 

The Royal Suites Turquesa By Palladium 5*

 

Tip camera

01/05-

30/06

01/07-

15/07

16/07

-27/07

28/07-

23/08

24/08-

31/08

01/09-

15/09

16/09-

31/10

Royal Junior Suite Deluxe

1143

1333

1468

1668

1428

1388

1228

 

 

 

 

 

Localizare: C / El Cortecito, Playa Bavaro, Punta Cana – Republica Dominicana

Descriere: Amenajat si destinat exclusiv adultilor, hotelul The Royal Suites Turquesa, ofera serviciile private si personalizate pentru micul resort VIP si accesul nelimitat la serviciile diversificate si disponibile la oricare dintre cele 3 hoteluri localizate in cadrul complexului turistic Grand Palladium 5. Hotelul intruchipeaza un nou concept de lux si exclusivitate, care acorda atentie chiar si celor mai mici detalii.

 

Servicii: 7 restaurante ale carte, 6 restaurante de tip buffet, 14 baruri, 2 teatre cu spectacole in fiecare seara, accesul la zona SPA, zona VIP pe plaja.

 

Tip camera: Royal Junior Suite Deluxe, Royal Junior Suite, Royal Suite Deluxe, Royal. Romance Suite, Cabana Suite, Royal Junior Suite Deluxe Swim up

 

Informatii camere: Pat matrimonial sau paturi duble, canapea extensibilă dublă și o cadă cu hidromasaj construita în cameră, saltea confortabila care ia forma corpului fiecarei persoane, chei electronice, baie cu cada cu hidromasaj si dus, uscator de par si oglinda de machiaj, masa de calcat, seif electronic in camera fara costuri suplimentare, DVD, meniu de perne inclus, Conexiune la internet  Iobby si WIFI, automat de cafea/ceai, aer conditionat, ventilator, plasma TV cu semnal la distanta si satelit, telefon, minibar aprovizionat zilnic, ceas cu radio si MP3, papuci si halate de baie, terasa sau balcon.

 

All inclusive: Oaspetii de la acest complex exclusivist se pot bucura de toate serviciile si facilitatile de la hotelurile Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa and Grand Palladium Bavaro Resort & Spa dincolo de serviciile descrise de la sectiunea all inclusive pentru aceste hoteluri: Oaspetii se pot bucura de urmatoarele: Serviciul de majordom, Zona VIP pe plaja cu servicii de servire si paturi balineze, Aromatarapia ( contra cost), Piscina privata cu prosoape si servicii de servire, Restaurant gastronomice si 5 baruri exclusive, Room service, Aveti prioritatea la rezervarea in avans la restaurantele resortului Grand Palladium, Lobby privat si servicii de concierge, Spatiu de golf, Meniu de perne ( contra cost), Meniu DVD ( contra cost), Internet gratuit, Ziare, caféa si snacksuri  in lobby.

 

 

 

Taxa de management (nume de client, destinatii, date de plecare sau modificari de program):

 

-In primele 72 de ore de la crearea rezervarii nu se percepe nicio taxa de modificare

 

-In intervalul 3 zile – 7 zile de la crearea rezervarii se va percepe o taxa de 60 € pe modificare

 

-Cu mai mult de 7 zile de la creare rezervarii se va percepe o taxa de 120 € pe modificare

 

-Rezervarile confirmate intre 7 si 2 zile pana la data de plecare vor beneficia de 24 de ore in care se vor putea face modificari gratuite, iar dupa cele 24 de ore, modificarea va avea o taxa de 120 €

 

Taxa de anulare:

 

Pentru anulari efectuate in intervalul 15-10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din suma totala a sejurului.

 

Pentru anulari efectuate in intervalul 9-3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din suma totala a sejurului.

 

Pentru anulari efectuate cu 2 zile inainte de plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din suma totala a sejurului.

 

Pentru NO SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din suma totala a sejurului.

 

Taxa de management cu cea de anulare sunt cumulative.

 

NOTA: Biletele de avion odata emise sunt nereturnabile si se vor penaliza la anulare cu 100%.

 

 

 

Vacanta de Paste & 1 Mai in

 

Bali – Insula Zeilor

 

 

Denumita «Insula Zeilor» sau «Dimineata lumii», insula Bali este destinatia turistica numarul unu a Indoneziei. Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, orezariile in terase, dansatoarele exotice, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din intreaga lume.

 

Perioada: 26.04 – 05.05.2016 (10 zile / 7 nopti)

 

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – AMSTERDAM – BALI

Intalnire la ora 16:00 la aeroportul Henri Coanda (OTOPENI) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Bali (schimbarea cursei la Amsterdam).

Ziua 2 (27.04): BALI

Sosire in Bali la ora locala 19:20. Transfer in zona de sud a insulei si cazare la Hotel Ramada Resort Camakila 4* (deluxe room) sau similar. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (28.04): BALI

Mic dejun. Parasim zona sudica a insulei si ne indreptam catre nord. In drum vizitam padurea tropicala Alas Kedaton unde traiesc mii de maimute; urmeaza fostul templu regal Taman Ayun din Mengwi inconjurat de un lac cu nuferi. Masa de pranz este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Pornim catre Bedugul pe un drum fabulos: orezarii, panorame superbe asupra vailor, peisaje pitoresti. Vizitam piata din Bedugul cu fructe si legume proaspete. Vizitam apoi Templul Ulun Danu construit pe malul lacului Beratan, dedicat zeului fertilitatii. Dupa amiaza ajungem in Lovina. Cazare la Hotel Puri Bagus Lovina 4* sau similar.

Ziua 4 (29.04): BALI

Mic dejun. Pornim catre Menjangan pentru a face snorkeling in Parcul National cu acelasi nume, echipamentul fiind inclus. Pranzul il vom avea la pachet. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel pentru odihna.

Ziua 5 (30.04): BALI

Dimineata foarte devreme vom merge in zona plajei Lovina pentru a vedea delfinii in mediul lor natural, dar si un rasarit de soare spectaculos. Ne vom intoarce la hotel pentru a servi micul dejun, apoi continuam cu izvoarele termale Banjar situate in mijlocul unor gradini tropicale luxuriante si cunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare. Continuam cu manastirea buddhista si Templul Brahmavihara Arama. Pranzul este inclus si va fi servit la un restaurant local. Seara ne intoarcem la hotel.

Ziua 6 (01.05): BALI

Mic dejun. Vom pleca catre zona de sud a insulei. Vizitam in drum Templul Beji din Sangsit, un templu care atunci cand a fost construit a fost conectat la sistemul de irigatii al campurilor de orez. Continuam cu satul de munte Kintamani ce are o vedere minunata asupra vulcanului Munte Batur si asupra lacului ce il inconjoara. Masa de pranz este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Plecam apoi catre Goa Gajah (Pestera Elefantului), un templu construit in secolul XI. Ajungem la Hotel Ramada Resort Camakila 4* (deluxe room). Cazare si timp liber pentru odihna.

 

 

Ziua 7 (02.05): BALI

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala. Propunerea noastra este rafting pe raul Ayung, o experienta unica pentru toate varstele, in cadrul careia veti putea admira flora si fauna uimitoare, dar si numeroase cascade. Aventura se va incheia un zona Ubud cu o masa de pranz delicioasa si o bautura rece. Retur la hotel.

Ziua 8 (03.05): BALI

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Pentru a doua parte a zilei va propunem o alta excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei, unde se afla templul Uluwatu. La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak, apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel.

Ziua 9 (04.05): BALI - AMSTERDAM

Mic dejun. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00. Timp liber pana seara in jurul orei 18:00 cand avem programat transferul la aeroport. Zborul este la ora 20:30. Imbarcare zbor KLM cu destinatia Amsterdam.

Ziua 10 (05.05) : AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora locala 07:30 iar la ora 13:30 este programat zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 17:15.

 

PRET/persoana: 995 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 325 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti-Amsterdam-Bali si retur cu compania KLM;

 • 7 nopti cazare cu mic dejun inclus: 3 nopti in nordul insulei la hotel Puri Bagus Lovina 4*, 4 nopti in sudul insulei la hotel Ramada Resort Camakila 4*;

 • transferuri aeroport - hotel – aeroport; 

 • patru zile de vizite cu masa de pranz inclusa (zilele 3,4,5 si 6);

insotitor roman de grup.

 

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport si securitate 485 EURO/persoana (pot suferi modificari);

 • asigurarea medicala (obligatorie) / asigurarea storno;

 • taxa de viza pentru Indonezia (35 USD) si taxa de iesire din Indonezia (20 USD) – ambele se platesc pe aeroportul din Bali (viza se obtine la sosire pe aeroport);

 • excursiile optionale;

 • bacsisurile pentru ghizii locali

ORAR DE ZBOR (ore locale*) – COMPANIA KLM:

26.04.2016: Bucuresti 18:00 – Amsterdam 20:00

26.04.2016: Amsterdam 20:55 – Singapore 15:30 (pe 27.04) – stop tehnic

27.04.2016: Singapore 16:45 – Denpasar Bali 19:20

----

04.05.2016: Denpasar Bali 20:30 – Singapore 23:10 - stop tehnic

05.05.2016: Singapore 00:30 – Amsterdam 07:30

05.05.2016: Amsterdam 13:30 – Bucuresti 17:15

(*diferenta de fus orar este de 4 ore; exemplu: ora 14:00 Bucuresti = ora 18:00 Bali)

 

GRUP MINIM: 25 persoane

Pentru un grup de 20-24 persoane pretul excursiei se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru mai putin de 20 persoane excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei

Pentru Indonezia (Bali) viza se obtine si se plateste pe aeroport.

 

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

- 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

- 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

- 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

- 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SL

ATINA

- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

- 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

- 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

- 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA:

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 • 40% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;

 • 30% din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile - 45 zile inaintea plecarii;

 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 30 zile inaintea plecarii;

 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

OBSERVATII:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca ur

matoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din Indonezia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana. Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

Pretul excursiei a fost calculat la paritatea euro/dolar americ

an valabila in luna septembrie 2015; in cazul modificarii acestei paritati cu mai mult de 3% in favoarea dolarului, pretul se majoreaza corespunzator.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour-Operatoare din Romania. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

 

HOTELURI:

HOTEL PURI BAGUS LOVINA 4* – BALI (nord)

http://lovina.puribagus.net/

 

 

HOTEL RAMADA RESORT CAMAKILA 4* - BALI (sud)

http://ramadaresortcamakila.com/

 

INFORMATII INSULA BALI. Din cele 17,508 insule ce formeaza arhipelagul indonezian, Bali este singura cu o populatia majoritar non-musulmana. Pentru ca pe insula se regasesc peste 20.000 de temple, iar ritualurile si credintele balinezilor se regasesc in fiecare fagas al vietii, Bali este cunoscuta si sub numele de „Insula Zeilor”. Peste 95% dintre locuitori adera la o forma locala a hinduismului, iar templele (pura, in sanscrita) sunt o parte cheie. Veti gasi temple la tot pasul - si nu e o figura de stil. Fiecare cladire, magazin, casa are un templu, iar in anumite cazuri veti gasi temple si in intersecţiile importante

Climatul paradisiac, vegetaţia luxurianta, vulcanii inca activi si valurile propice pentru surf fac din Bali una dintre cele mai frumoase insule ale planetei, iar din ce in ce mai multi turisti din intreaga lume tin sa fie partasi la experientele magice oferite de aceasta micuta insula (153 de kilometri de la est la vest, 111 km de la nord la sud).

Bali are cate ceva pentru fiecare: iubitorii sporturilor de apa pot face surfing, rafting, snorkeling si scuba diving printre pestii tropicali. Cei ce cauta mai degraba latura mistica vor fi fascinati de templele balineze si vor avea sansa escaladarii vulcanilor Batur si Agung, considerati zei de catre localnici. Cei fascinaţi de arta vor gasi sute de artisti, de la sculptori ce lucreaza in roca vulcanica predominanta pe insula la bijutieri ce prelucreaza scoicile tropicale in minunatii artizanale. Romanticii vor putea observa rasaritul de pe culmile vulcanului Batur, ca apoi sa se bucure de un spectaculos asfintit in Oceanul Indian. Bali este o destinatie extrem de populara in randul celor ce doresc sa aiba o nunta cu totul si cu totul speciala, existand nenumarate companii ce organizeaza ceremonii de neuitat.

Plajele din Bali se impart in doua: cele din sud (cu nisip alb) si cele din nord, cu nisip negru, de provenienta vulcanica. Peste tot insa veti descoperi peisaje spectaculoase si apa curata, excelenta pentru inot. Intre flux si reflux nivelul apei se schimba considerabil.

Majoritatea hotelurilor ofera turistilor informatii despre nivelul apei in zilele urmatoare.

Pentru a vedea spectaculosii pesti tropicali si reciful de corali in care acestia traiesc, trebuie neaparat sa incercati o sesiune de snorkeling (sau de scuba diving, daca sunteţi mai aventurosi). Peste 2.000 de specii de pesti de recif traiesc in apele din jurul insulei Bali, asa ca aveti ce vedea! Insula Nusa Penida, la care se ajunge in aproximativ o ora cu vasul de croaziera, este locul perfect pentru astfel de activitati. Iar daca se intampla sa fiti in Bali intre iulie si noiembrie, aveti sansa sa vedeti pestele luna, gigantul atingand deseori masa de peste o tona.

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara