WEEKEND PRAGA DIN TIMISOARA Orasul Nou

weekend Praga orasul nouNew Town (in limba ceha cehă: Nové Město) este un cartier în orașul Praga, în Republica Cehă. New Town a fost fondată în 1348 de către Charles IV chiar în afara zidurilor orașului la est și la sud de Orașul Vechi și a cuprins o suprafață de 7,5 km ²; aproximativ de trei ori dimensiunea lui Old Town. Au mai ramas doar cateva biserici și clădiri administrative ce au supraviețuit din sec XIV. Cel mai faimos punct de reper in New Town este Piața Wenceslas, care a fost inițial construit ca un targ de cai, iar acum este ca un centru de comerț și turism.
Orasul nou e un cartier in partea sudica a orasului. Locul sau cel mai frumos e piata Sfantului Viaceslav, la inceput o piata de vanzare a cailor. E unul dintre locurile cu cea mai mare semnificatie istorica din Praga. Cel mai mare eveniment recent important desfasurat pe scena Pietei Sfantului Viaceslav e izbucnirea Revolutiei de Catifea, in 1989, care a dus la caderea comunismului in Cehoslovacia.

 

weekend praga din Timisoara, weekend, Weekend Praga, Praga

Breadcrumbs

Freestyle Testimonials: Testimonials

Iager Daniela
2018-10-18, 23:51
Am participat la excursia organizata de Ebos Tour la Lisabona.Pot spune ca am repetat experienta reusita a city break ului la Istambul.Incepand cu transferul la aeroport la Budapesta,continuand cu cazarea la un hotel din centrul Lisabonei,turul Lisabonei,excursiile la Sintra,Cabo de Roca,Cascais, Fatima totul a fost superb si f bine organizat!Multumim Ebos Tour
Florica Regea
2018-09-17, 19:37
Spun doar atat:este a 10-a excursie pe care am facut-o cu Ebostour in3 ani si toate au fost minunate.
Draghici Caraiman
2018-09-17, 19:37
Servicii ireproșabile..cazare de 7 stele , mancarea peste așteptări ...f bună organizare... nota 10
Giurcanu Luminita
2018-09-17, 19:36
O excursie perfecta, pentru mine a fost minunata, o asteptam de mult și am reușit sa ajung acolo. Mulțumesc EBOSTOUR pentru organizare, totul a fost foarte bine ca de altfel toate excursiile organizate de voi!
Balica A
2018-09-17, 19:35
Foarte frumos totul,de la organizare, cazare, transport și la tot ce am trăit și vazut,a meritat din plin ,mulțumim Ebos Tour !
rezervari bilete de avion Timisoara