WEEKEND PRAGA DIN TIMISOARA Orasul Nou

weekend Praga orasul nouNew Town (in limba ceha cehă: Nové Město) este un cartier în orașul Praga, în Republica Cehă. New Town a fost fondată în 1348 de către Charles IV chiar în afara zidurilor orașului la est și la sud de Orașul Vechi și a cuprins o suprafață de 7,5 km ²; aproximativ de trei ori dimensiunea lui Old Town. Au mai ramas doar cateva biserici și clădiri administrative ce au supraviețuit din sec XIV. Cel mai faimos punct de reper in New Town este Piața Wenceslas, care a fost inițial construit ca un targ de cai, iar acum este ca un centru de comerț și turism.
Orasul nou e un cartier in partea sudica a orasului. Locul sau cel mai frumos e piata Sfantului Viaceslav, la inceput o piata de vanzare a cailor. E unul dintre locurile cu cea mai mare semnificatie istorica din Praga. Cel mai mare eveniment recent important desfasurat pe scena Pietei Sfantului Viaceslav e izbucnirea Revolutiei de Catifea, in 1989, care a dus la caderea comunismului in Cehoslovacia.

 

weekend praga din Timisoara, weekend, Weekend Praga, Praga

Breadcrumbs

Freestyle Testimonials: Testimonials

Aurelia
2018-05-04, 15:47
Multumim firmei Ebos Tour pentru tot ce ofera in excursiile organizate,organizare impecabila ,buna dispozitie si tot ce este necesar pentru o vacanta de vis ,poate avea oricine merge cu EBOS TOUR ,Multummim.
Daniela Adriana
2018-05-02, 18:49
Ebos Tour mi-a oferit inca odata sansa sa descopar o destinatie de vis Maramuresul cu toate frumusetile sale.Organizarea impecabila,programul turistic bine ales si atmosfera placuta m-au convins ca Ebos Tour e cea mai buna alegere pentru vacantele mele.Multumesc mult domnule Bosun si pe curand intr-o noua excursie.
Alina C
2018-03-12, 22:17
Excursia la Madrid a fost superba iar agentia si dl Bosun s-a ridicat la asteptarile noastre ca de obicei. Abia astept urmatoarele excursi.
Bogdana Domozina
2018-03-12, 19:29
Excursia de Madrid a fost foarte bine organizata. Programul excursiei s-a respectat. Organizare impecabila.
Cu siguranta, o sa mai mergem in multe excursii impreuna cu aceasta agentie.
Multumim
Mariuca Gaspar
2018-01-31, 20:02
Multumim EBOS pentru un vis transformat in realitate. Excursia la Roma prin organizare,conditii,ghid,grija purtata ne-a depasit toate asteptarile inca o data. Sotul s-a trezit cu descrierile ghidei in gand, eu inca ma cred acolo. Abia asteptam urmatoarele iesiri. Cu voi e ca si cum as fii un copil fara griji ca se ocupa Ebos de toate. Eu trebuie doar sa vin si de restul va ocupati voi
rezervari bilete de avion Timisoara