Pelerinaj ISRAEL 22.06.2016

Oferta speciala Israel

 

 

 

499 euro

 

taxe aeroport incluse

- BONUS EXCURSIILE OPTIONALE-

Locatie: Ierusalim din Israel

 

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierihon - Hozeva - Marea Moarta - Biserica Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional:Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii - M-tele Sion - Asezamantul Romanesc
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, unde se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim - cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe.
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Bethlehem - Manastirea Sf. Sava
Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde se afla Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se pleaca in Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan - Nazaret - Muntele Tabor - Cana Galileii
Mic dejun. Se va incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI: Tiberias - Haifa - Tel Aviv
Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in
Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

 

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana       Circuit Israel,  oferta speciala Ierusalim-Israel
DATA Camera dubla + demipensiune
   

22.Jun.2016

 

499 EUR (SUPLIMENT SINGLE : 130 EURO)
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid / preot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program
● excursiile optionale din program
● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● croaziera pe Marea Galileii + masa peste (30 euro/pers)

Nota:

-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /

 

 

PROGRAM SENIORI - ISRAEL - EGIPT

650 eur/pers/7 nopti/taxe incluse

 

OFERTA VALABILA SI PENTRU NON SENIORI !

BONUS: TUR PANORAMIC EILAT-MAREA ROSIE!!!

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Haifa - Tiberias - Nazareth
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel - Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA II: Tiberias - Cana Galileii - Nazaret - Muntele Tabor - Tabgha - Capernaum -Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: continuare spre Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers).Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer - Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Bethlehem - Marea Moarta - Egipt - Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Nuweiba.

ZIUA V: Egipt - Peninsula Sinai -Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului.Cina si cazare in Nuweiba.

ZIUA VI: Egipt - Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina - Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ``argint`` al Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare in Nuweiba.

ZIUA VII: Taba - Eilat - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat, tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul Marii Rosii, Marii Moarte si vizita la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: Ierusalim - Tel Aviv
Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:10 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:00.

PROGRAM SENIORI - ISRAEL - EGIPT

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 
DATA Camera dubla + demipensiune
06.Jul.2015
250 EUR (Supliment single 150 euro)
30.Aug.2015
250 EUR (Supliment single 150 euro)
21.Sep.2015
250 EUR (Supliment single 150 euro)
05.Oct.2015
250 EUR (Supliment single 150 euro)
17.Nov.2015
250 EUR (Supliment single 150 euro)

Reduceri:

COPIL 2-12 ani (in camera cu 2 adulti) : -35 EURO

Al 3-lea adult in camera : -20 EURO
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 4 nopţi cazare in Israel cu demipensiune, hoteluri de 3 si 4 stele
● 3 nopţi cazare in Egipt cu demipensiune, hotel 4 stele
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid local vorbitor de limba romana
● ghid din partea agentiei
● taxele de aeroport 140 euro
● bacşişuri 45 euro / persoană
● taxele hoteliere,de statiune, intrarile la obiectivele turistice - 170 euro
● taxa de viza Egipt 45 euro
● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
● asigurarea medicală (obligatorie)
● excursiile optionale din program

Alte servicii suplimentare:

Excursii optionale - Egipt neincluse in program: Ascensiune pe Muntele Sinai; Tur de o zi Sharm El Sheikh cu seara beduina in desert, ATV-uri, etc.; Excursie Cairo (vizitarea piramidelor).

Nota:

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
Tariful este stabilit pentru un numar minim de 40 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
- grup 30 -39 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.
De retinut:
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

Orase plecare:

Bucuresti /

 

 

 

PROGRAM SENIORI - ISRAEL - EGIPT

650 eur/pers/7 nopti/taxe incluse

PELERINAJ IERUSALIM

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Haifa - Tiberias -Nazareth
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel - Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA II: Tiberias - Cana Galileii - Nazaret - Muntele Tabor - Tabgha - Capernaum - Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers). Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer - Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Bethlehem - Marea Moarta - Egipt - Marea Rosie
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Dahab.

ZIUA V: Egipt - Peninsula Sinai - Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului. Cina si cazare in Dahab.

ZIUA VI: Egipt - Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina - Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ``argint`` al Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare in Dahab.

ZIUA VII: Taba - Eilat - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat, tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul Marii Rosii, Marii Moarte si vizita la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: Ierusalim - Tel Aviv
Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

SENIORI ISRAEL-EGIPT

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret:

DATA

Camera dubla + demipensiune

08.Feb.2016

650 EUR

14.Mar.2016

650 EUR

10.Apr.2016

650 EUR

16.May.2016

650 EUR

08.Jun.2016

650 EUR

11.Jul.2016

650 EUR

19.Sep.2016

650 EUR

Reduceri:

REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana la 15.12.15
REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.12 - 31.12.15
REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 01.01 - 15.04.16

 

 

Servicii incluse:

Servicii neincluse:

● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3 si 4
● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 4
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid din partea agentiei si ghid local
● taxele de aeroport
● bacşişuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele hoteliere, de statiune, intrarile la obiectivele turistice
● taxa de viza Egipt

● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

Nota:

IERUSALIM 2016

Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
`euro`Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
`euro`Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
`euro`Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
`euro`In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
- Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

 

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL

549 eur/6 zile/taxe incluse

 

Bonus - Slujba de noapte la Mormantul Sfant !!!!


REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 04.01 - 15.04.16
 


ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierihon - Hozeva - Marea Moarta - Biserica Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional:Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii - M-tele Sion - Asezamantul Romanesc
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, unde se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim - cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe.
Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Bethlehem - Manastirea Sf. Sava
Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde se afla Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se pleaca in Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan - Nazaret - Muntele Tabor - Cana Galileii
Mic dejun. Se va incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI: Tiberias - Haifa - Tel Aviv
Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in
Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
DATA Camera dubla + demipensiune
26.Jan.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
17.Feb.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
07.Mar.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
28.Mar.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
13.Apr.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
09.May.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
25.May.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
22.Jun.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)
27.Jul.2016
549 EUR (Supliment camera SGL : 150 euro)

Reduceri:

- REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana pe 15.11.15
- REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.11 - 31.12.15
- REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 01.01 - 15.04.16

 

 

Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel `euro` aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid / preot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program
● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

Nota:

-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele - si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.

Orase plecare:Bucuresti

Pelerinaj Ierusalim-Israel 2016

 

PASTE IN TARA SFANTA-ISRAEL

PELERINAJ DE 1 MAI IN ISRAEL-IERUSALIM

 

699 Eur/8 Zile/taxe incluse

 

ZIUA I: 26.04 (marti) Tel Aviv - Lod - Ierusalim - Bethlehem
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Plecare spre Lod, unde se afla mormantul si moastele Sf. Gheorghe. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: 27.04 (miercuri) Hozeva - Raul Iordan - Marea Moarta - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Oprire la Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran - vedere generala cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntelui Ispitirii ,,Carantania``. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: 28.04 (joi) Ierusalim - Ein Karem - Mormantul lui Lazar
Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Betania - orasul lui Lazar, unde se viziteaza mormantul lui Lazar si Biserica cu locul intalnirii Martei si Mariei cu Mantuitorul, Zidul Plangerii. Participare la slujba celor 12 Evanghelii la Asezamantul Romanesc din Ierusalim. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: 29.04 (vineri) Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim pentru a vizita: Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Înaltarii Domnului la cer `euro` Eleon, Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a învatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur cu Relicva din Templul cel Sfânt. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului, Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Timp liber pentru rugaciune si cumparaturi în zona comerciala din împrejurimi. Participare la slujba Prohodului la Mormantul Sfant . Cina si cazare in Ierusalim/ Bethlehem.

ZIUA V: 30.04 (sambata) Ierusalim - Muntele Sion - Hristos a Inviat !!!
Mic dejun. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza mormantul Maicii Domnului, Cina cea de Taina si mormantul lui David. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Optional: La ora 23:00 plecare spre Biserica Romaneasca din Ierusalim, pentru Participare la slujba Invierii (15 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: 01.05 (duminica) Bethlehem - Biserica Nasterii - Sf Sava - Campul Pastorilor
Mic dejun. Vizita la Biserica Nasterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Pruncilor ucisi in timpul lui Irod. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste, Biserica Campul Pastorilor (10 euro/pers). Optional : Masa Festiva de Paste. Timp liber in zona comerciala din Bethlehem.

ZIUA VII: 02.05 (luni) Muntele Tabor - Tiberias - Cana Galileii - Nazaret
Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cina si cazare Nazareth/Tiberias.

ZIUA VIII: 03.05 (marti) Tiberias - Muntele Fericirilor - Haifa - Tel Aviv
Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Mantuitorul a rostit prima data predica Fericirilor. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.


OPTIONAL EGIPT - Ascensiune pe Muntele Sinai si vizitarea Manastirii Sf Ecaterina in zilele II , III.
(programul pentru participantii la acest optional):

ZIUA II (miercuri) Hozeva - Raul Iordan - Marea Moarta - Egipt
Mic dejun. Plecare spre Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Se continua cu Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Deplasare spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Timp liber pentru baie in Marea Rosie. Cina si cazare in Dahab (hotel 4 pe Malul Marii Rosii).

ZIUA III (joi) Muntele Sinai - Manastirea Sfanta Ecaterina - Israel
Mic dejun. Ascensiune pe Muntele Sinai (ora 1 noaptea), unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Plecare spre Manastirea Sf. Ecaterina care este considerata cea mai veche din lume . In aceasta se afla moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul, Izvorul lui Moise si Rugul Aprins.
Slujba celor 12 Evanghelii la Manastirea Sf Ecaterina , unde se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de `argint` al Sf. Ecaterina. Pecare spre Israel, tur panoramic al orasului Eilat. Cina si cazare Bethlehem. 150 euro/pers (grup minim 15 pers)

 

PASTE IN TARA SFANTA

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
DATA Camera dubla + demipensiune
26.Apr.2016
699 EUR (toate taxele incluse)

Reduceri:

REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana la 15.12.15
REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.12.15 - 15.01.16

 

Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi)
● intrarile la obiectivele turistice
● asigurarea medicala
● excursiile optionale din program
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

Nota:

Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
- Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

 

1 MAI IN IERUSALIM-ISRAEL

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara