Paste in Israel-Tara  [EATH]

8.04.2015

Early booking 286.45 EUR pana la 31.01.2015

337 eur/loc in camera dubla

 

ZIUA I: 08.04. (miercuri) Tel Aviv - Haifa - Tiberias
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane sau vizita la Biserica Sf. Petru, Sf. Arhanghel Mihail si ``Podul Dorintelor``. Plecare spre orasul Haifa,unde se poate admira panorama Orasului Haifa, Muntele Carmel si faimoasele Gradini Bahai`s. Cina si cazare Nazareth/Tiberias.

ZIUA II: 09.04. (joi) Tiberias - Muntele Tabor - Cana Galileii- Nazareth - Raul Sf. Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (taxi 10 euro/pers). Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savârsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin si continuare spre Nazareth cu oprire la Biserica Sf. Fecioare Maria, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Optional: Croaziera cu vaporasul pe Marea Galilee pe urmele Sf. Apostol Petru cu pranz inclus, servind ` Pestele Sf. Petru`` (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Optional: Seara - Participare la Denia Celor 12 Evanghelii la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare Ierusalim/Bethlehem.

ZIUA III: 10.04. (vineri) Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim pentru a vizita: Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Înaltarii Domnului la cer- Eleon, Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a învatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur cu Relicva din Templul cel Sfânt. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Stefan (locul martirajului),Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Timp liber pentru rugaciune si cumparaturi în zona comerciala din împrejurimi. Optional: Seara - Participare la Slujba Prohodului la Asezamantul Romanesc. Cina si cazare in Ierusalim/ Bethlehem.

ZIUA IV: 11.04. (sambata) Ierusalim - Bethlehem
Mic dejun. Deplasare spre Cetate, unde se afla Sfantul Mormant si Participare la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar Slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Timp liber in cetate pana la ora 15:00. Se continua cu vizita la Biserica Nasterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui din Bethlehem. Optional: La ora 23:30 plecare spre Biserica Romaneasca din Ierusalim, pentru Participare la Slujba Invierii. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: 12.04. (duminica) Ierusalim - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre Ierihon care este considerat cel mai vechi oras din lume. Se viziteaza Asezamantul Romanesc din Ierihon, Biserica Dudul lui Zaheu si oprire pentru panorama asupra Muntelui Ispitirii `Carantania`. Optional: Masa Festiva de Paste cu produse din miel si alte preparate culinare (25 euro/pers - se plateste la fata locului). Se continua spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran - vedere generala cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: 13.04. (luni) Bethlehem - Ierusalim- Betania - Hozeva
Mic dejun. Deplasare la Beit Sahour pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor - locul unde innoptau pastorii, in noaptea cand s-a nascut pruncul Isus Hristos, Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor in care se afla mormantul Sf. Teodosie si mormintele mamelor urmatorilor Sfinti: Sf. Sava, Sf. Teodosie, Sf. Cosma si Damian. Optional: Plecare in desertul Iudeii la Manastirea Sf. Sava cel Sfintit, Manastirea Hozeva, unde se afla Moastele Sf. Ioan Iacob Romanul. Plecare spre Betania - orasul lui Lazar, Marta si Maria,unde se viziteaza Biserica si Mormantul lui Lazar (40 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VII: 14.04. (marti) Ierusalim - Muntele Sion - Zidul Plangerii
Mic dejun. Vizita in Cetatea Sfanta din Ierusalim cu oprire la Mormantul Sfant al Mantuitorului, Piatra Ungerii, Golgota si la Paraclisele din interiorul Cetatii. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormantul lui David, Cina Cea de Taina si continuare spre Zidul Plangerii. Timp liber pentru shopping in Mall-ul Mamilla din Ierusalim. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VIII: 15.04. (miercuri) Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Se incepe programul cu Biserica Sf. Nicolae,unde se afla pestera Sfantului si Biserica Sf. Gheorghe. Timp liber pentru ultimele cumparaturi in zona comerciala. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 18.10 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 2
1:00.

Reduceri:

-Al 3-lea adult in camera , beneficiaza de reducere 10 euro;
-COPIL 2-12 ani (in camera cu 2 adulti),beneficiaza de reducere 35 euro;

Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti-Tel Aviv - Bucuresti
● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern- aer conditionat
● ghid local vorbitor de limba romana
● preot si insotitor de grup din partea agentiei
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport 140 euro - se achita la agentie
● bacsisuri 45 euro/ pers (hoteluri, ghizi locali si soferi) - se achita la agentie
● intrarile la obiectivele turistice 45 euro /pers - se achita la agentie
● supliment perioada Paste 132 euro /pers
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

Alte servicii suplimentare:

Persoanele care opteaza pentru Participare la Slujba de Seara la Biserica Romaneasca sau Asezamantul Romanesc, vor achita transferul 10 euro/pers/optional.
Excursiile optionale se pot achita la agentie sau la fata locului!

Nota:

-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 45 Euro/pers.
- grup 30 -34 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
-Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii

Orase plecare:Bucuresti

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara