EARLY BOOKING ISRAEL [EFTT]

 

519 EUR/PERS

 


PE URMELE MÂNTUITORULUI ÎN ȚARA SFÂNTĂ

 

 

 

4 SEPT – 10 SEPT 2015

 

 

 

  BONUS! Urcarea la muntele Tabor  și vizita la Muzeul Holocaustului

 

 

Ziua 1 (04 SEPT): Întalnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Otopeni) în data de 25 mai 2015 la ora 03:45 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului.

Începem intinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor, după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Urcăm pe Muntele Carmel și vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul.

 

Ziua 2 (05 SEPT): Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire

la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anunțării cu izvorul Mariei, iar ulterior urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de 4* în Nazaret.

  

      Ziua 3 (6 SEPT):Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și   peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

   Ziua 4: (7 SEPT)Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita staţiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă). Continuăm pelerinajul cu drumul spre Betania, unde vom vizita Mormântul lui Lazăr. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Ziua se va încheia cu o vizită opțională a Muzeului cărții0 - Qumran, unde s-au găsit manuscrisele de la Marea Moartă). Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

    Ziua 5 (8 SEPT): Micul dejun. Vizităm BethleemulBiserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Opțional putem vizita și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

   Ziua 6 (9 SEPT): Micul dejun. O zi în Ierusalim. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt și/sau Grădina Mormântului Gol, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii - avem posibilitatea să vedem, opțional și tunelul zidului. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

   Ziua 7 (10 SEPT): Micul dejun. Începem ziua devreme cu vizitarea locului întâlnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitării, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuăm drumul până la Biserica Sf Ioan Botezătorul, Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din România. Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom imbarca pe cursa TAROM RO 152 cu decolare la ora 20:05 și sosire la aeroport Otopeni- București, ora 22:50.

 

 

* TARIFUL DE EARLY BOOKING ESTE VALABIL PANA LA DATA DE 31.01.2015

 

TARIF FARA EARLY BOOKING : 554 EUR/PERS

 

TARIFUL INCLUDE:

 • Biletul de avion BUH - TLV - BUH - cu compania aeriană TAROM

 • Cazarea: 6  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)

 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.

 • Ghid vorbitor de limbă română

 • Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup

 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

 


BONUS: Urcarea la muntele Tabor și vizita la Muzeul Holocaustului.

TARIFUL NU INCLUDE:

 •  Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)

 •  Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers)

 • Supliment cameră single (195 eur/pers)

 • Asigurarea storno si asigurarea medicală



VĂ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITĂȚI:

 • Excursii opționale

 • Transfer din localitatea dvs. spre aeroport și retur cu autocar/microbus modern , rapid si confortabil 

 • Bistrita, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu - 45 eur/pers

 • Brasov - 40 eur/pers

 • Ploiesti - 30 eur/pers

Notă! Transferul se efectueaza pentru un grup minim de 19 persoane.

Tarifele de transport sunt valabile pentru un grup de 40 de pers. În cazul în care numarul de turişti este mai mic tarifele vor suferi modificări.

 • Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - cu ajutorul acestora  veți putea fi atent în permanență la explicațiile ghidului în ciuda agitației si vă vor permite să admirați obiectivele mai bine având posibilitatea să vă îndepărtați de ghid.

 • Supliment cameră single (160 eur/pers) - în cazul în care doriți sa fiți cazat în cameră singur, fără partaj.


VĂ RECOMANDĂM EXCURSIILE OPŢIONALE CU PLATA DIN ROMÂNIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

 •  Situl arheologic Qumran  (10  euro/pers) 

 •  Masada (25 eur/pers)

 •  Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (25 eur/pers)

 
Atenție! Excursiile opționale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.
 

 

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara