CIRCUIT ISRAEL - Samaria 7 ZILE -

Pe Urmele Mantuitorului in Tara Iubirii Fara Sfarsit - 2016

625 eur/7 zile/taxe incluse

 

 

NOU!!! EMMAUS - SAMARIA - SEBASTIA !
Bonus Muntele Tabor !!!

 

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Lod - Emmaus - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13:20. Plecare spre Lod unde se afla Biserica si mormantul Sf. Gheorghe Biruitorul. Continuare spre Emmaus - aici s-a aratat Mantuitorul la doi dintre ucenicii sai, Luca si Cleopa. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii - Sfantul Mormant
Mic dejun. Se merge pe muntele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Samaria - Sebastia - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Optional: Plecare spre Samaria - Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov - locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a stat Sf. Ioan Botezatorul si unde i-a fost taiat capul, apoi dus pe tipsie lui Irod cel Mare. Ierihon - este considerat cel mai vechi oras din lume, iar aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran `euro` vedere generala din autocar (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Hebron - Ierusalim - Muntele Sion - Ein Karem - Bethlehem
Mic dejun. Optional: Hebron-Mormintele Patriarhilor Avraam, Isaac, Iacov si mormintele sotiilor acestora (15 euro/pers). Deplasare in Ierusalim pe Muntele Sion cu oprire la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Plecare spre Ein Karem -patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Vizita la Biserica Nasterii Domnului din Bethlehem si Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Bethlehem - Sf Nicolae- Sf Teodosie - Sf Sava
Mic dejun. Plecare spre Biserica si pestera Sf Nicolae. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Vizita la Biserica Campul Pastorilor.Timp liber in Bethlehem pentru shopping. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: Raul Iordan - Nazaret - Muntele Tabor - Cana Galileii
Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se serveste pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VII: Tiberias - Haifa - Tel Aviv
Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha -saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:55.
 

CIRCUIT ISRAEL - Samaria 7 ZILE - Pe Urmele Mantuitorului in Tara Iubirii Fara Sfarsit - 2016

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 
 
DATA Camera dubla + demipensiune
07.Mar.2016
                   625 EUR
22.Mar.2016
                    625 EUR 
09.May.2016
                    625 EUR
08.Jun.2016
                    625 EUR
11.Jul.2016
                    625 EUR 
27.Jul.2016
                    625 EUR

- COPIL 2-12 ani , beneficiaza de reducere 50 euro (in camera cu 2 adulti) - Al 3-lea adult in camera DBL, beneficiaza de reducere 15 euro - Supliment Sgl -170

Reduceri:

REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana la 15.12.15
REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.12 - 31.12.15
REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 01.01 - 15.04.16
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program
● taxele de aeroport
● asistenta turistica/asistenta religioasa
● asigurarea medicala (obligatorie)
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

 

Nota:

-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
`euro`In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /

Pelerinaj Israel Ierusalim

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara